reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

calineczka, tak mi się wydaje, ale poczekaj na odpowiedzi dziewczyn które miały długi protokół.

sykatynka, olej piłam 2 łyżki dziennie wieczorem dla mnie był ohydny więc stwierdziłam że nie będę sobie nim niczego psuć, wolałam wypić na raz obie łyżki, oczywiście z pełnym rytuałem :-D i jak najbardziej możesz dodawać go do kaszy, podobno dobry też jest ze serkiem białym. Co do ananasa to 2-3 plastry dziennie tylko pamiętaj że maks 5 dni po transferze, bo potem może wywołać skurcze.

mizanka1, olej i ananas na lepsze ukrwienie macicy i dla maluszka by łatwo mu się zagnieździło, olej od 1dc a ananas parę dni przed transferem i do 5 dni po transferze.

reklama
calineczkaa - ło matko! to się chyba boję kolejnej wizyty w Inviccie. Chociaż mam wizytę z Pałaszewskim. Na poprzedniej wizycie było godzinne opóźnienie......też nikt nie zawiadomił. A jak weszliśmy do gabinetu, to dr mówi, żeby szybko się rozkładać z dokumentami, bo tamci mu tyle czasu zmarnowali......tia.......dobrze, że potem nas nie wyganiał.....

Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze :-)

calineczkaa przestan panikować... masz 17 pęcherzyków antralnych, to pokazuje ze rezerwa jest calkiem duza, kiedyś rezerwę badało się przez podanie clo i patrzylo się ile pecherzykow roslo ale to było tak na oko i dla pana N "na oko" będzie dużo komórek;-P nie max 17, raczej ze jest wszystko ok. Ja chyba tez miałam 17 antralnych cos koło tego a do rekrutacji weszlo więcej i byłoby ich jeszcze więcej tylko mój gin podal mniejsza dawke menopuru , ja po 6 dniach miałam 10 wielkich pecherzykow, dwa dni później już 23. W ogóle kto Ci mowił, że pęcherzyki beda puste, czy komórki niedojrzałe?? ja miałam 5 zdegenerowaych komorek bo zaliczyłam hiperke, 1 niedojrzałą, żadna nie była pusta a że ty ich potrzebujesz tylko 6, to wszystko będzie dobrze. Jaką masz dawke menopuru?

A w ogóle badania wyszly ok;-) mamy zielone swiatlo..

Ostatnia edycja:
kate_p7w sumie lepiej... gardlo mnie boli i kaszle.. a przez kaszel bola mnie plecy...antybiotyk mam do jutra i jutro ide do lekarza... chcialabym zeby mi powiedzial ze jest ok... mam w piatek gina i impreze zakladowa, na ktorej chcialabym byc... no ale zobaczymy !:tak:

Olusia jaka impreza?? za mało atrakcji masz;-P regenerować się proszę, a nie po imprezach latać jak małolata (zarcik oczywiście):-)

aisa jak tam się czujemy?? piszemy pamiętnik ciążowy dla małego szkraba:-)?? oczywiście, żeby mu pokazac jak dawał Ci w kość;-P

Ladygodiva jak się czujesz??

reklama
kate, bardzo dobrze, dziekuje. nawet o dziwo nie plakalam. oczywiscie ze mi przykro ale jakos na lajcie do tego podeszlam.
jak sie juz ma dziecko to porazka juz tak nie boli. zobaczycie jak bedziecie po rodzenstwo eracac ;)

w listopadzie podchodze do crio. jak nie wypali to w styczniu ruszam ze stymulacja.

nie poddam sie chyba ;)

Do góry