dorotav
Fanka BB :)
calineczka, tak mi się wydaje, ale poczekaj na odpowiedzi dziewczyn które miały długi protokół.
sykatynka, olej piłam 2 łyżki dziennie wieczorem dla mnie był ohydny więc stwierdziłam że nie będę sobie nim niczego psuć, wolałam wypić na raz obie łyżki, oczywiście z pełnym rytuałem
i jak najbardziej możesz dodawać go do kaszy, podobno dobry też jest ze serkiem białym. Co do ananasa to 2-3 plastry dziennie tylko pamiętaj że maks 5 dni po transferze, bo potem może wywołać skurcze.
mizanka1, olej i ananas na lepsze ukrwienie macicy i dla maluszka by łatwo mu się zagnieździło, olej od 1dc a ananas parę dni przed transferem i do 5 dni po transferze.
sykatynka, olej piłam 2 łyżki dziennie wieczorem dla mnie był ohydny więc stwierdziłam że nie będę sobie nim niczego psuć, wolałam wypić na raz obie łyżki, oczywiście z pełnym rytuałem
i jak najbardziej możesz dodawać go do kaszy, podobno dobry też jest ze serkiem białym. Co do ananasa to 2-3 plastry dziennie tylko pamiętaj że maks 5 dni po transferze, bo potem może wywołać skurcze.mizanka1, olej i ananas na lepsze ukrwienie macicy i dla maluszka by łatwo mu się zagnieździło, olej od 1dc a ananas parę dni przed transferem i do 5 dni po transferze.