reklama
Milkaa1989
Zaangażowana w BB
Justyś,Goga mam pytanko.
Czy bierzecie sam kwas foliowy czy jakiś pakiet witamin dla kobiet w ciąży?ja biore sam femibion i zastanawiam się czy nie powinnam jeszcze dodatkowo brać kwasu fliowego?niby w składzie femibionu jest jakaś dawka kwasu ale czy to nie za mało?
Czy bierzecie sam kwas foliowy czy jakiś pakiet witamin dla kobiet w ciąży?ja biore sam femibion i zastanawiam się czy nie powinnam jeszcze dodatkowo brać kwasu fliowego?niby w składzie femibionu jest jakaś dawka kwasu ale czy to nie za mało?
gos podeślij proszę jakiegoś linka, bo nic mi o tym nie wiadomo 
Hess wreszcie się doczekałas Kochana
Juz dziś trzymam kciuki za dorodne jajca :-). Niestety nic nie doradzę , bo punkcję miałam tylko raz, ale chętnie poczytam rady innych 

Hess wreszcie się doczekałas Kochana

calineczkaa
Fanka BB :)
Hess, dzięki!Napiszę, jak tylko wrócę, sama jestem ciekawa, co mi powie, jakie wnioski postawi:-)
Hess, weź koszulę i kapcie, nic poza tym, wypuszczą Cię ok. 10;-)Nie stresuj się;-)Po punkcji przyjdzie lekarz i Ci powie, ile pobrali kumulusów;-)A potem zapładnianie;-)Nie zapomnij wziąść męża
Aczkolwiek znając rozmach tej kliniki, od razu dzisiaj pewnie chciałby mi antyki przepisać:-)
Hess, weź koszulę i kapcie, nic poza tym, wypuszczą Cię ok. 10;-)Nie stresuj się;-)Po punkcji przyjdzie lekarz i Ci powie, ile pobrali kumulusów;-)A potem zapładnianie;-)Nie zapomnij wziąść męża

Aczkolwiek znając rozmach tej kliniki, od razu dzisiaj pewnie chciałby mi antyki przepisać:-)
gos1512
reklama
agulla84
Coleta przykro mi! Masz po kogo wracac?
Podziel się: