reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Coleta bardzo mi przykro...:-(

Ja sie zaraz zbieram i jade na wizyte... :tak: he he nie umiem sobie dzis jakos miejsca znalezc... po wizycie jade do mamy na pyszna kolacyjke...:tak:zjem sobie pierozki ruskie mamuni roboty.... pyyyychotka... :-)

Sykatynko dziękuję bardzo za odpowiedź :)
Hess trzymam jutro kciuki nie martw się wszystko będzie dobrze ;)
Coleta bardzo mi przykro ... :( trzymaj się kochana

Hess pamiętam jaka ja bylam przerażona pick-up'em a teraz mogłabym tam isc nawet teraz, przynajmniej tak mi się wydaje:-p nic nie boli, a jaka ulga póżniej:-)

Nie mamy mrozaczkow. Bylo pobranych duzo komorek ale przestaly sie rozwijac. Oczywiscie analizuje wszystko. Czy to dobrze zeby transfer byl tak pozno? W 6 dobie po punkcji? Czy nie lepiej podac wczesniej aby byly jednak w bardziej naturalnym srodowisku?

coleta są dwie teorie..jedna że w macicy są lepsze warunki dla zarodków, inni twierdzą że hodowla na szkiełku jest mniej hardcorowa niż warunki w macicy i zarodki które przetrwały na szkiełku w macicy nie przetrwałyby do 5 doby i na odwrót że do 5 doby w labie przezywają najsilniejsze..czasem embrion jest po prostu wadliwy i na to niestety nie mamy wpływu. problemy z wyleganiem mamy sposób AH, problemy ze skurczami, wadliwym haczykowaniem mamy EG ale zarodka nie naprawimy:-( Fate of a Fertilized Egg: Why Some Embryos Don't Implant

reklama
Do góry