reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Majko a ty masz już dziecko w domu?
Kate a powiedz mi czy te wszystkie witaminy co zamierzasz brać to lekarz ci zalecił czy sama pytalas czy możesz? A robilas badania z krwi na te wszystkie wit. I kwas foliowy?

Bunieczka29 jeśli pytasz czy mam już dzieci to tak dwie dziewczynki 15 i 11 lat.jako młoda dziewczyna nie miałam problemu z zajsiem w ciążę dopiero po kilku operacjach zaczęły być problemy ( zrosty, wiek, endometrioza) .

Anulla28, majko jak ja wam zazdroszczę tych kropek w brzuszku:tak: mam nadzieję, że u mnie tez kiedyś jakiś człowiek zagości...Może nowy rok, i będzie nowe życie:tak:oby nam wszystkim się udało:-)
mmm...estradiol Ci podskoczy teraz po 300j puregonu :szok:, mi po 150j menopuru estradiol w ciągu 24h podskoczył o 1500,więc się nie stresuj. Poza tym pechole są ladnej wielkości jeżeli wszystkie (19) mają już 18-20mm to suuuper:-) ja na twoim miejscu bałabym się hiperki bo jeszcze inne pechole podrosną :-p

Ewelajna86 czy ty teraz bierzesz clexane albo acard? bo mi po jednym poronieniu lekarz już chce to dać, czy to nie za szybko? udanej wizyty jutro:-) czekamy na relację :-)

bunieczek29 sama zaczęłam czytać i potem brać odpowiednie dawki:-p na naszym bocianie są fajne wątki o suplementacji:-) co do badan to robiłam wit. D i wyszła poniżej normy..

Asia_77 jak się dzisiaj czujesz??

Aisa79 co tam słychać w wielkim świecie? gdzie byłaś gdy Cię nie było:-p

dorotka, Migotka jak się sprawy mają ?

GRUDZIEŃ:

19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
19: mmm... - punkcja

22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
23: justys8782 - usg kontrolne
23: inka26 - wysoka beta!
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
Andziulek - stymulacja

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja
Asia_77 - udana stymulacja

reklama
Majko, milka życzę spokojnej ciąży.
Migotka, dorotav spokojnie przyjdzie ja też czekałam jak na zbawienie :-) już jestem po :-)ale jest jak kasik napisała jak nie chcemy to przychodzi jak wzegarku

Do góry