inka26 przetrwał ten najsilniejszy i teraz już musi się wgryźć
lookator ivf to loteria, z tego co piszesz ładne zarodeczki macie, wiec może szczęścia zabrakło...;-)czasem badania wychodzą tragicznie a ludziom udaje się za pierwszym razem, wiec wiemy że nic nie wiemy:-) I nie wiemy co jeszcze dobrego i złego może się zdarzyć;-)My jak chodziliśmy z M do psychologa, to kobitka zapytała się co zrobimy jak się nie uda? czy dawca? ja ostatnio nawet myślę o KD, bo tyle komórek się nie odmroziło:-(Ale jak ma się plan B to jest łatwiej...bo to nie jest być albo nie być razem..Badania warto zrobić , ale nie po to żeby się dołować, tylko coś poprawić:-)
mmm.... ładna ilość pęcholi:-) jeszcze 300j puregonu to będzie się działo

estradiol wystrzeli;-)
migotka może żeby sytuacja nabrała tępa to trzeba rurę przepchać, może warto poprosić M o pomoc:-)
dorotka zdarzyło się raz i wystarczy

jakiego to trzeba mieć pecha, żeby zdarzyło się drugi raz....teraz będzie już tylko dobrze...Mówię Ci ten następny raz będzie szczęśliwy, raz zaskoczyło tym razem tez się uda.Jak byliśmy dzisiaj na wizycie, to mnie lekarz zapytal czy jestem wystarczająco zmotywowana?

głupie pytanie, a jednak dużo wnosi, wiec ja się Ciebie babo pytam:czy jesteś zmotywowana?
ewelajna odpoczywaj, i ma być dobrze, pogadaj z kropkiem żeby nie straszył już mamusi
Wiec ja po wizycie ale do kwalifikacyjnej nie doszło:-(, bo MZ się ociąga i niema nas jeszcze w rejestrze. Natomiast kwalifikacja będzie formalnością w styczniu, spełniamy wszystkie warunki. Teraz będzie krótki protokół, tak żeby było jak najmniej komórek:-) na pewno acard, a nad clexanem się zastanowimy, bo niby po pierwszym poronieniu powinno się już brać. No i witaminki jak zawsze:-) pomysł na witaminki doktorek pochwalił, będziemy ćpać

. humor mam o niebo lepszy, bo wiem, ze cos robię a nie stoję w miejscu:-)
Jak nasze ciężarówy gdzie relacja z wizyt?
GRUDZIEŃ:
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
19: mmm... - punkcja
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
23: justys8782 - usg kontrolne
23: inka26 - wysoka beta!
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
Andziulek - stymulacja