Cześć dziewczynki i chłopaku ;-)
Kikifish - Kinia ja Cię normalnie zamorduję . Oczywiście że Lilia ma rację z Twoim TSH , wzrosło bo się denerwujesz. Zapamiętaj jedno , że stres w niczym Ci nie pomoże tylko zaszkodzi . I tak jest po górkę dlatego postaraj się nie denerwować. Przy 1 podejściu to ja mogę zrozumieć stres bo człowiek nie wie co go czeka , a Ty co doświadczona baba i nic tylko się stresujesz. Kup sobie melisę czy coś bo jak nie to nie wiem co Ci zrobię.

Odnośnie euthyroxu to nie wiem jak bierzesz ale może spróbuj łyknąć przynajmniej godzinę przed np poranną kawką. Ale oczywiście też bym dawkę zwiększyła na przynajmniej 125.
Lilia - Mam rozumieć że te NK bez problemu można w Provicie zrobić. Matko co ja się tego naszukałam. Zamówiłam w końcu te pakiety z Invicty dla mnie i dla M. Powinny dojść lada dzień. Na te komórki też pojadę. Mój immunolog był jakoś sceptyczny do tego badania , w sumie to nie wiem do końca czemu. W każdym razie miałam dużą dawkę encortonu a on swoje robi w razie czego także przy tej próbie będę łykać przynajmniej 20.
Zastanawia mnie tylko jedno prawie każda dziewczyna co zamawiała te pakiety ma mutację tą MTHFR ( nie wiem czy dobrze napisałam, ta co Ty masz) . Mam nadzieję że to nie jakaś ściema z tymi badaniami?
Gizas - Trzymam kciuki za owocną stymulację:-)
Lilia - właśnie dzwoniłam do P i dziś ostatni dzień robią NK potem dopiero w połowie stycznia , mam nadzieję że uda mi się tam dojechać dzisiaj . Całe szczęście że miałam dziś chwilę i weszłam na BB.