reklama
kasik36
Fanka BB :)
ying-ying bardzo ladny przyrost betki
Bedziesz jeszcze powtarzala za 48 h?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
ying-ying gratuluje przyrostu bety... bedziesz jeszcze powtarzac bete? kiedy na wizyte idziesz?
majko37 - gratki za piękny przyrost!
Inka kciuki za jutro... bierzesz jednego blastusia?
Lookator a powiec mi ty na tej pogadance byles sam czy ze swoja?
Kate popraw mi na 12 styczen echo serduszek a nie 15
Giza super ze mezus nie ma juz bakterii i zaczynacie powoli stymulacje !!;-)
Buniaczek termin porodu mam wg OM na 15 kwiecien a wg USG na 10 kwietnia;-)ale pewnie w marcu sie rozpakuje.. chociaz chcialabym najpozniej...
no ale zobaczymy jak to bedzie
Kasik dzieki za pomysl na prezent..;-)

majko37 - gratki za piękny przyrost!

Inka kciuki za jutro... bierzesz jednego blastusia?

Lookator a powiec mi ty na tej pogadance byles sam czy ze swoja?

Kate popraw mi na 12 styczen echo serduszek a nie 15

Giza super ze mezus nie ma juz bakterii i zaczynacie powoli stymulacje !!;-)
Buniaczek termin porodu mam wg OM na 15 kwiecien a wg USG na 10 kwietnia;-)ale pewnie w marcu sie rozpakuje.. chociaz chcialabym najpozniej...

Kasik dzieki za pomysl na prezent..;-)
lookator
Zaangażowana w BB
Kate - dzięki.
W naszym przypadku było właśnie IMSI.
Wybierali z tych bardziej żwawych. Generalnie wyszło chyba nieźle, 9 zapłodnionych na 12 jajeczek.
Poczytam o tym badaniu DNA plemnika.
W naszym przypadku było właśnie IMSI.
Wybierali z tych bardziej żwawych. Generalnie wyszło chyba nieźle, 9 zapłodnionych na 12 jajeczek.
Poczytam o tym badaniu DNA plemnika.
lookator
Zaangażowana w BB
Olusia,
sam byłem.
Pracuję nad tym, żeby Ż poszła w styczniu do p. doktor.....
Ona jest totalnie podłamana.
sam byłem.
Pracuję nad tym, żeby Ż poszła w styczniu do p. doktor.....
Ona jest totalnie podłamana.
Kciukasy za ciężarówy, pęcherzyki i transfery:-)
GRUDZIEŃ:
17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa
17: mmm... - podglądanie pęcherzyków
17: inka26 - udany criotransfer
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
19: mmm... - punkcja
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
23: justys8782 - usg kontrolne
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
Andziulek - stymulacja
STYCZEŃ
05: lookator - udana pogadanka
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja
Asia_77 - udana stymulacja
GRUDZIEŃ:
17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa
17: mmm... - podglądanie pęcherzyków
17: inka26 - udany criotransfer
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
19: mmm... - punkcja
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
23: justys8782 - usg kontrolne
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
Andziulek - stymulacja
STYCZEŃ
05: lookator - udana pogadanka
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja
Asia_77 - udana stymulacja
Jo.M.
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki i chłopaku ;-)
Kikifish - Kinia ja Cię normalnie zamorduję . Oczywiście że Lilia ma rację z Twoim TSH , wzrosło bo się denerwujesz. Zapamiętaj jedno , że stres w niczym Ci nie pomoże tylko zaszkodzi . I tak jest po górkę dlatego postaraj się nie denerwować. Przy 1 podejściu to ja mogę zrozumieć stres bo człowiek nie wie co go czeka , a Ty co doświadczona baba i nic tylko się stresujesz. Kup sobie melisę czy coś bo jak nie to nie wiem co Ci zrobię.
Odnośnie euthyroxu to nie wiem jak bierzesz ale może spróbuj łyknąć przynajmniej godzinę przed np poranną kawką. Ale oczywiście też bym dawkę zwiększyła na przynajmniej 125.
Lilia - Mam rozumieć że te NK bez problemu można w Provicie zrobić. Matko co ja się tego naszukałam. Zamówiłam w końcu te pakiety z Invicty dla mnie i dla M. Powinny dojść lada dzień. Na te komórki też pojadę. Mój immunolog był jakoś sceptyczny do tego badania , w sumie to nie wiem do końca czemu. W każdym razie miałam dużą dawkę encortonu a on swoje robi w razie czego także przy tej próbie będę łykać przynajmniej 20.
Zastanawia mnie tylko jedno prawie każda dziewczyna co zamawiała te pakiety ma mutację tą MTHFR ( nie wiem czy dobrze napisałam, ta co Ty masz) . Mam nadzieję że to nie jakaś ściema z tymi badaniami?
Gizas - Trzymam kciuki za owocną stymulację:-)
Lilia - właśnie dzwoniłam do P i dziś ostatni dzień robią NK potem dopiero w połowie stycznia , mam nadzieję że uda mi się tam dojechać dzisiaj . Całe szczęście że miałam dziś chwilę i weszłam na BB.
Kikifish - Kinia ja Cię normalnie zamorduję . Oczywiście że Lilia ma rację z Twoim TSH , wzrosło bo się denerwujesz. Zapamiętaj jedno , że stres w niczym Ci nie pomoże tylko zaszkodzi . I tak jest po górkę dlatego postaraj się nie denerwować. Przy 1 podejściu to ja mogę zrozumieć stres bo człowiek nie wie co go czeka , a Ty co doświadczona baba i nic tylko się stresujesz. Kup sobie melisę czy coś bo jak nie to nie wiem co Ci zrobię.

Lilia - Mam rozumieć że te NK bez problemu można w Provicie zrobić. Matko co ja się tego naszukałam. Zamówiłam w końcu te pakiety z Invicty dla mnie i dla M. Powinny dojść lada dzień. Na te komórki też pojadę. Mój immunolog był jakoś sceptyczny do tego badania , w sumie to nie wiem do końca czemu. W każdym razie miałam dużą dawkę encortonu a on swoje robi w razie czego także przy tej próbie będę łykać przynajmniej 20.
Zastanawia mnie tylko jedno prawie każda dziewczyna co zamawiała te pakiety ma mutację tą MTHFR ( nie wiem czy dobrze napisałam, ta co Ty masz) . Mam nadzieję że to nie jakaś ściema z tymi badaniami?
Gizas - Trzymam kciuki za owocną stymulację:-)
Lilia - właśnie dzwoniłam do P i dziś ostatni dzień robią NK potem dopiero w połowie stycznia , mam nadzieję że uda mi się tam dojechać dzisiaj . Całe szczęście że miałam dziś chwilę i weszłam na BB.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: