Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mówiła coś więcej...co dalej, jakie szanse czy to się powtórzy? czemu tak się zdarza? jak lubię statystyki, to bym chyba ją ubiła..
No i z czego by tu się cieszyć, jakby aberracje wyszły, chyba jej było by łatwiej bo nie musiałaby się przykładać do własnej pracy...
bo ja teraz mam 5dc, więc koło 12 stycznia po urodzinach moich :-( @ przyjdzie i ruszymy...
albo macie tempo rozwoju zarodków takie. Te dwa zarodeczki doszły do blastki w 5 dobie tylko w brzuszku pewnie, skoro mieliście w 3 dobie 2 zarodki klasy A to najprawdopodobniej tak było:-). Ja chyba rozumiem twoją frustrację. Każdy myśli in vitro to taka wyspecjalizowana metoda powinno się udać, najlepiej na jednej komórce, zapłodnimy i będzie ciąża, ale to tak nie działa. Ja miałam podaną morulę w 5 dobie i była ciąża, nie zakończyła się porodem ,ale z moruli tez są zdrowe ciąże..więc twoje zarodki rokują bardzo dobrze.
jeżeli jest nadwaga dość duża albo otyłość to ma to wpływ na jakość nasienia, ze względu na krążenie. Zróbcie badanie nasienia, może