reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
A ja dzis od 12 do 18 nie mialam pradu, wiec spalam, bo znow malo spalam w nocy ech...
.. lezalam, brzuch pobolewa ech...

justys8782
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny, przepraszam ze jakos sie nie udzielam ...ale u mnie wszystko w porzadku jest..ostatnio mialam badanie prenatalne i tez wszystko jest w porzadku...u mnie juz jest 12 tydzien i 5 dzien...dzidzius w zeszla srode miał 5,8 cm . Kolejna wizyte mam 4 lutego .
Jolka1979 a który to będzie dpt? i ilu dniowy zarodek? 
yplocka1 a to nie transferujecie tych dwóch? tylko od nowa?
STYCZEŃ
15: zuzu8 - druga wysoka beta!
16: kate_p7 - wizyta kwalifikacyjna
16: Jolka1979 - wysoka beta!
16: kikifish - druga wysoka beta!
17: GizaS - punkcja
23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
24: coleta - wizyta przed stymulacyjna
26: Olusia - podglądanie maluszków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
Solostar - udany criotransfer
LUTY
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek
MARZEC
Yplocka1 - udana stymulacja

yplocka1 a to nie transferujecie tych dwóch? tylko od nowa?

STYCZEŃ
15: zuzu8 - druga wysoka beta!
16: kate_p7 - wizyta kwalifikacyjna
16: Jolka1979 - wysoka beta!
16: kikifish - druga wysoka beta!
17: GizaS - punkcja
23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
24: coleta - wizyta przed stymulacyjna
26: Olusia - podglądanie maluszków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
Solostar - udany criotransfer
LUTY
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek
MARZEC
Yplocka1 - udana stymulacja
Ostatnia edycja:
Kiki - ogromne szczere gratulacje! Trzymam kciuki za przyrost i tylko pozytywne wiesci.
Bunieczek - mam dzis podobny nastroj do Twojego
Wszystko jest na nie, do bani ... wszystko mi sie komplikuje. Zawodowo, prywatnie...eh.
Bunieczek - mam dzis podobny nastroj do Twojego
Kate to będzie 9 dpt. Miałam 5 dniową blastke 2 BB. I biopsje endometrium w cyklu poprzedzającym transwer. Kurde ale mam zły wieczór. ...bliska koleżanka miała torbiel poddała się operacji usunęli jej wszystko kobiece dziś odebrała wyniki... złośliwy nowotwór. Mój tata w środę ma operacje bajpasow. A w piątek mój chrzestny ma imieniny a on nam bardzo kibicuje i jak zrobię betę i wyjdzie dodatnia to tez będzie prezent dla niego. Sporo tych emocji.
cześć dziewczyny:-)
jestem tutaj nowa, ale w naszym wspolnym temacie mam juz troche doswiadczenia...
właśnie jestem po czwartej probie, w poniedziałek 5.01 miałam criotransfer dwoch blastusiow
od poczatku tygodnia tak sobie czytam wszystko co piszecie i przezywam razem z Wami, az koncu sie odwazylam i tez sie chce z Wami podzielic moimi doswiadczeniami, bo tak na prawde tylko wy mozecie mnie zrozumiec
ok przechodze w koncu do rzeczy: wczoraj w 8 dpt nie wytrzymałam i oczywiscie poszłam zrobic bete, wynik calkiem mnie zaskoczyl 163,5
ale dzisiaj od poludnia pojawily sie bole brzucha i plamienia i jestem cala zestrerowana
, jutro oczywiscie ide robic druga bete i zobaczymy
kiki gratulacje, niech betka przyrasta
jestem tutaj nowa, ale w naszym wspolnym temacie mam juz troche doswiadczenia...
właśnie jestem po czwartej probie, w poniedziałek 5.01 miałam criotransfer dwoch blastusiow
od poczatku tygodnia tak sobie czytam wszystko co piszecie i przezywam razem z Wami, az koncu sie odwazylam i tez sie chce z Wami podzielic moimi doswiadczeniami, bo tak na prawde tylko wy mozecie mnie zrozumiec
ok przechodze w koncu do rzeczy: wczoraj w 8 dpt nie wytrzymałam i oczywiscie poszłam zrobic bete, wynik calkiem mnie zaskoczyl 163,5
ale dzisiaj od poludnia pojawily sie bole brzucha i plamienia i jestem cala zestrerowana

kiki gratulacje, niech betka przyrasta

reklama
kikifish87
Fanka BB :)
jolka- to piatek jest nasz. same stresy nas czekaja. trzymam kciuki.
zuzu- trzymam kciuki za przyrost.

zuzu- trzymam kciuki za przyrost.
Ostatnia edycja:
Podziel się: