reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kiki - super wieści, gratuluję :-)

Zuzu - witaj

Jolka - trzymam kciuki &&&&&&&

Kate - człowieki na szczęście mają się dobrze, chociaż w poniedziałek mnie nastraszyły. Taki mnie złapał ból, że nie mogłam wstać z krzesła, więc pojechałam na IP. Okazało się, że to prawdopodobnie zrosty po operacji mięśniaka. Oczywiście miałam już czarne myśli. A dziś miałam planową wizytę u mojego dr i okazało się, że będzie chłopak i dziewczynka :-D Mam nadzieje, że się nie myli. Następna wizyta 3 lutego - połówkowe. Kate a co do Twojej sytuacji u mnie było tak samo, mój M ma dziecko z poprzedniego związku i dokładnie znam ten klimat. Mi się wydawało, że mu tak bardzo nie zależy, jednak to nie była prawda, bo teraz cieszy się jak głupi ;-) Trzymam za Was kciuki.

reklama
zuzu gratuluje:-) a kiedy powtarzasz bete? to Cię wpiszę do kalendarza..
coleta nie długo zaczynasz stymu, może to dobry znak:tak: jak wszystko na początku idzie pod górkę to często kończy się w zaskakujący sposób. 3mam kciuki żeby i tym razem tak było.
Jolka tak to jest problemy to tchórze najczęściej uderzają w parami jak nie w grupach:-p

yplocka1 no to 3mam kciuki za stymulacje, niech będzie dużo zarodków. A może w przyszłości po rodzeństwo wrócicie:-p

kate dzieki za wpisanie do kalendarza

niestety caly czas brzuch mnie tak dziwnie boli i po tych plamieniach ( bylo troche takiej starej ale troche tez swiezej krwi) mam zle przeczucie, zastanawiam sie czy moze zazyc nospe?

reklama
Do góry