reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Kochane ....wybaczcie starej babie , że znów o sobie , ale muszę się podzielić z Wami moja , przynajmniej częściowo radością . Pisałam na privie z administratorką z bociana i oto jedna z wiadomości jaką od niej dostałam

" Te prawidłowo przeprowadzone stymulacje to takie, które się koncza punkcja, albo na etapie, kiedy do punkcji powinno dojść, ale się od niej odstepuje, bo jej przeprowadzenie nie ma sensu. "

reklama
Asiula no widzisz, nie ma tragedii, więcej uśmiechu na twarzy proszę;-)
Jak samopoczucie?
Wybacz, ale teraz jest najważniejsze Twoje zdrowie i powrót do równowagi hormonalnej a nie in vitro.

calineczko wiem Kochana ,że moje zdrowie teraz na pierwszym planie ...ale...od kilku lat żyjemy nadzieją , nasze plany krążą wokół in vitro , dopasowujemy wszystkie plany , nawet te dalekobieżne do procedury...

Może mam coś z głową , ale osobiście nie wyobrażam sobie życia bez tego oczekiwania , nadziei , planów....nie potrafię już inaczej żyć :zawstydzona/y:

Chyba czas na psychologa :baffled:

Hejka
Troszkę mnie nie było a tyle do nadrobienia
Witam nowe staraczki- w grupie raźniej, zawsze można liczyć na kogoś, kto zrozumie i pocieszy jak będzie trzeba :-)
Ja jutro nie dam rady zrobić bety, muszę wytrzymać do poniedziałku ( może i lepiej dłużej będę w "ciąży "), więc proszę jak możecie jeszcze trzymać kciuki za mojego kropka.

Hess ja sobie nie wyobrażam stanu ciężkiego. Dla mnie ty byłaś w stanie ciężkim:-p aż boję się pomyśleć jak naprawdę ten stan ciężki wygląda. Co do Pałki, to dał palmę po całości..Ja w pt miałam wizytę, przerażenie w oczach mego doktorka. No i musiałam przyjść następnego dnia na pomiar estradiolu i podglądnie ostatnia dawka menopuru w sobote plus dostinex, punkcje przesuwaną miałam o jeden dzień wcześniej, chyba to był wtorek, więc naprawdę doktorro się postarał:tak: Nie zgadniesz kto mi stymulacje rozpisywał???;-)

Bierzesz Asiu to żelazo???
Ja nawet nie wiedziałam, że są dawki żelaza jak dla konia, tzn, ja brałam ostatnio 30 mg, a moja ciężarna kumpela co prawda na receptę bierze 160 mg:szok:

calineczkaa a ty psychologiem jesteś? toż to ty cenny nabytek jesteś:-p

coleta jak tam przygotowania?
Asiu_77 czyli nie wszystko stracone:tak:

Wrzucam kalendarz:

Migotka, Ying- ying udanych wizyt
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

STYCZEŃ

23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
23: migotka - początek stymulacji

24: coleta - wizyta przed stymulacyjna
25: bubu520 -wysoka beta!
26: Olusia - podglądanie maluszków