reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

calineczkaa czyli ty "naturalny" psycholog jesteś:-p i co do kawki dodajesz na rozluźnienie swych pacjentów? :-) bo może i ja się kiedyś skuszę:-p
Poza tematem, chyba zaczynam Cię gonić. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to jutro wizyta i antyki. Więc przecieraj szlaki, bom lecem:-)

reklama
Wiesz kochana, no nie wiem, kiedy Cię taki zaszczyt spotka mnie poznać:-)
Z chęcią mogę się spotkać;-)
To dobrze, że mnie gonisz;-)Wkońcu!

calineczkaa no mam nadzieję, że jutro nadal @ będzie, bo ostatnio już niczego nie jestem pewna. Spotkanko będzie można zorganizować jakieś, dla Wawy i okolic:-p ale to poczekajmy niech więcej nas będzie:-) Bo już siedzimy na tym forum tyle, że trzeba by pogadać w real'u:-) a nie tylko na BB.

kate_p7, sakatynka - no widzicie, to Pałka tylko mnie olał :-(. Ciekawe dlaczego?!

kate_p7 - spotkać się trzeba koniecznie. Ja z Celiną już odhaczyłyśmy ten punkt na liście ;-)

calineczkaa - jak u gina??

Babeczki:biggrin2: czy jest wsrod nas jakas "ryczaca 40" ??? tak jak ja:tak:,albo zapytam inaczej ...z niedroznymi jajowodami a reszta na "5" ???

reklama
Hess trzeba jakąś kawkę zorganizować na mieście:-)
A ty tez już na antykach?

annemarie a ty na jakim etapie jesteś, wyciszanie, stymulacja? po wyciszaniu powinien być @ i początek stymulacji.

Ale się fatalnie czuję, od wczoraj coś mnie próbuje rozłożyć. Dzisiaj już mam gluty do klawiatury, i kicham na wszystko:-p
jeszcze , jutro na rano do pracy a ja tak nie lubię wcześnie wstawać.
Szczerze, terminy dostępne na wizyty z MZ, to chyba dla pracujących w domu.Jakoś dziwnym trafem, jak komercyjnie podchodziłam, to albo miałam termin wcześnie rano albo wieczorem...już czuje te konflikty z pracą.

Do góry