reklama
annemarie
Fanka BB :)
annemarie ja jestem , przynajmniej oprócz jajowodów do tej pory nic mi nie dolegałoa co do reszty to prawie 40 tka , ale napewno rycząca
![]()
do dobrze,jakos mi razniej,jak sie tak naslucham,ze COOOOO ??? w tym wieku jeszcze dziecko,toz to kryminal to mam czasam dosyc.Inna sprawa ,ze ja sie wcale na te 40 nie czuje,ale zdaje sobie sprawe ,ze czas leci

annemarie
KATE,ja jestem jednoczesnie wyciszana i stymulowana ,zaczynalam 3 dnia cyklu,brac na wyciszanie i Bravelle w zastrzykach na stymulacje,9 dnia cyklu bede miala USG potem punkcje i transfer.Okres nie jest na razie na widoku i najlepiej ,zeby tak juz zostalo:-):-):-)
kikifish87
widze dziewczynki ze szykuje wam sie spotkanie. naprawde super. nam spotkania na zywo i rozmowy duzo daja i zycze wam tez cudownego spotkania
a jezeli tylko moge prosic to dziewczyny prosze o kciuki za jutrzejsza wizyte. mam traume ze zawsze kiedy zaczynam sie cieszyc to dr studzi moj entuzjazm. boje sie ze mi powie ze albo beta zla albo sama juz nie wiem.
a jezeli tylko moge prosic to dziewczyny prosze o kciuki za jutrzejsza wizyte. mam traume ze zawsze kiedy zaczynam sie cieszyc to dr studzi moj entuzjazm. boje sie ze mi powie ze albo beta zla albo sama juz nie wiem.
annemarie
annemarie ooo to coś nowego się dowiedziałam:-) a jaki to protokół? a bierzesz gonapeptyl czy coś innego?
Kate,mieszkam w DE i moze oni to planuja troche inaczej.Odczekalam do okresu itak jak ci napisalam biore Synarelle ktora,hamuje hormon powodujacy jajeczkowanie,z drugiej strony biore Bravelle ,dzieki ktorej powstaja jajeczka i dojrzewaja.Po USG (zobaczymy jak to wyjdzie) albo bede dalej brala Bravelle albo dostane koleja recepre (na jeszcze nie wiem co) na jajeczkowanie.Okaze sie we wtorek.
kikifish87
nie. chyba nie mam ochoty przechodzic tego stresu. poprostu wychodze z załozenia ze musi byc dobrze
chyba ze po wizycie dr jednak bedzie chcial wiedziec kolejny przyrost to po wizycie zajade jeszcze do laboru
chyba ze po wizycie dr jednak bedzie chcial wiedziec kolejny przyrost to po wizycie zajade jeszcze do laboru
reklama
Podziel się:
a co do reszty to prawie 40 tka , ale napewno rycząca