reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Siemaneczko:-)
Spotkajmy się wkońcu, jest Nas 5 sztuk z Wawy i z tej samej kliniki;-)Kate, to mało?????:-)
Ja wczoraj byłam u gina i powiedział, żebym już zaszła w tą ciążę, bo ma mnie już dość:-D:-D:-D
Niby po tabsach to jest rozchwiany organizm i tak mogę się czuć, jujowo. Oczywiście USG TV wypadło dobrze:-)Jajniczki ładne, bez torbieli.
Kiki, trzymam kciuki za ładniutki przyrost:-)

reklama
P.S. Mam już dość robienia kaw i herbat!!!!!!!!!!!!!!!!Ciśnienie z rana mi się podniosło:wściekła/y:
Kate, test na krew utajoną wyszedł negatywny, więc chyba gastro i kolono odłożę narazie na dalszy plan.

Mój M też Clo z Profetilem brał prze 9 tyg. Nasienie poprawiło sie ale nie na długo. No ale gin wtedy nam mowił że to sie długo nie utrzymuje

calineczkaa co tam się dzieje w wielkim świecie? Ja z mam @ i to taki, że aż mi nie dobrze, jeszcze krwotoku z rana z nosa dostałam, a do pracy mądrze założyłam biały sweterek. Grunt to mieć mózg i z niego korzystać...

kikifish trzymam kciuki za kropka, niech rośnie:-)

STYCZEŃ

23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
23: migotka - początek stymulacji
23: kate_p7 - wizyta przed stymulacyjna
23: kikifish - wizyta z kropkiem

24: coleta - wizyta przed stymulacyjna
25: bubu520 -wysoka beta!
26: Olusia - podglądanie maluszków
27: dariaa16 - początek wyciszania
27: annemarie - podglądanie pęcherzyków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji

LUTY

02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
02: GizaS - wysoka beta!
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek
11: dorotav - badania w szpitalu

MARZEC

Yplocka1 - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Witam nowe staraczki. Wszystkim betujacym mocne kciuki.
Sakatynka mam pytanie do ciebie pytanie gdzieś pisałam o zastrzykach w trakcie ciąży możesz mi powiedzieć co to za zastrzyki i na co? Jak się nazywają?

Kate, powiem tak, masz co chciałaś:-):-):-)
Poza tym, mąż mnie wkurza, teściowa mnie wkurza, w pracy mnie wkurzają, oby ten dzień się skończył szybko:-)

calineczkaa ty małpo, a to nie zasługuję chociaż na trochę współczucia?:-p
Jakoś minie dzisiejszy dzień, ważne, że jutro już sobota. Byleby do południa:tak:

calineczkaa patrz nawet podziękuję Ci za ten post:-p A potem będę się żalić na zastrzyki. Co do twojego obozu pracy, nie łam się teraz zajdziesz w ciąże, to pójdziesz na L4 aż na 9 miesięcy:-p Poza tym parca to nie sposób na życie, tylko droga do osiągnięcia celu (macierzyński):-p

reklama
Kiki, kciuki za wizytę!
Za pozostałe dziewczyny też - Kate, możliwe, że dziś zaczniesz stymulację? :)
Bunieczek - chodziło o zastrzyki przeciwzakrzepowe - Clexane, Fragmin itd. - w niektórych klinikach są przepisywane standardowo, u nas trzeba o nie specjalnie błagać....
Dzisiaj udało mi się oddać krew na homocysteinę i przeciwciała ANA (ale nie wiem, czy dobre zleciłam, bo poprosiłam o ANA panel ENA... teraz się zastanawiam, czy to nie powinny być jednak ANA1)....
Z NK się nie udało, bo szpital na lindleya jest beznadziejny, nikt nic nie wie, patrzą się na ciebie jak na idiotę i generalnie odeszłam z kwitkiem :( ale okazuje się, że chyba w invikcie to robią...
A teraz kochane kolejne pytanie: czy któraś z Was ma pojęcie, gdzie w Warszawie można zrobić badanie allo MLR? :)
Właśnie dzisiaj zaczęłam się zastanawiać nad tym, o co jakiś czas temu spytała mnie Calineczka - czy nie przesadzam z tymi badaniami, w końcu to tylko jedno poronienie.... i z jednej strony mam ochotę się uspokoić, ale z drugiej boję się, że to się powtórzy i będę miała do siebie pretensje, że czegoś nie dopilnowałam...

Do góry