reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
andromeda5 jasne ze sie pomodlimy i za Ciebie a nawet za wszystkie dziewczyny na forum:)! co do moich watpliwosci wiem juz jak brac ten udnidox a luteine zapytam w piatek po punkcji bo i tak dopiero wtedy ja bede brala:) dzis gonapeptyl o 18 i o 20 choraagon 5000j no i kwas foliowy a jutro juz udnidox i kwas foliowy i piatek rano punkcja

Dzięki:-D:-):-) pamiętaj tylko o choragonie by go wziąć o określonej godzinie!!

jakiego ogona :)???? tak mam w piatek chociaz lolitka mnie nastraszyla ze powinnam miec w sobote przy takiej wielkosci pecherzykow....

dariaa16 - nie martw się, do piątku jeszcze jajca podrosną, ja też nie miałam 19 mm, tylko mniej, a do punkcji podrosły. A ogon to partner ;-)

Idę do lekarza za niedługo i jak na złość mi temperatura spadła :-D. Pomyśli lekarka, że bujam z tymi 39 stopniami C.

Czesc dziewczyny, zaczynam plynac @@@@ na razie plamie,raz wiecej raz mniej ale pomiedzy sa niteczki z krwia.I nie jest to niestety brazowe,raczej czerwono...W sumie za duzo sobie nie obiecywalam za pierwszym razem,wsciekla jestem ze poszlam do tego konowala i pozwolilam sobie zrobic usg.Sam mi powiedzial,ze macica jest wysoko i na razie sie na @ nie zapowiada.2 godz pozniej skrecalo mnie z bolu brzucha i tak sie to zaczelo a raczej skonczylo.Smutno,ale robie juz plany na kwiecien i mysle ze tak widocznie mialo byc.Niezbadane sa wyroki boskie.Po raz kolejny widze i czuje ,ze mam najlepszego faceta na swiecie,stoi za mna dzisiaj murem i nie pozwala mi upasc.W takich dniach jak dzisiaj kiedy swiat sie wali,uzmyslawiam sobie jakie mam szczescie ze GO mam,tego mojego OGONA:-):-):-).Musze mu to zdefiniowac ,bedzie ciekawie bo niemcy maja troche inne poczucie humoru;-).Facet tez cierpi,przezywa i nie wie jak pomoc.I tak sie dzisiaj obydwoje "podnosimy" nie dolujemy...planujemy dalej.O poddaniu sie nie ma mowy:no::no::no:.trzymam za wszytko,za co mam trzymac kciuki(sorry ,ale dzisiaj nie ogarniam wiec bez nickowo) i zostaje z Wami ,cokolwiek dalej bedzie.:tak:

Hess, daj znać jak u lekarza.
Calineczka ma dziś niezły odlot :-D

annemarie, przykro mi, że tak wyszło. :-( Szczerze, uważam, że mnie to samo czeka... pierwszy raz to loteria i chyba trzeba mieć niezłego farta... trzymaj się! Dobrze, że masz takie wsparcie przy boku, to mega ważne!

Hess, daj znać jak u lekarza.
Calineczka ma dziś niezły odlot :-D

annemarie, przykro mi, że tak wyszło. :-( Szczerze, uważam, że mnie to samo czeka... pierwszy raz to loteria i chyba trzeba mieć niezłego farta... trzymaj się! Dobrze, że masz takie wsparcie przy boku, to mega ważne!

Szkrabek- mi tez nie-cie-kawie,ale co zrobic trzeba patrzec do przodu i dalej walczyc.Zycze Ci zeby sie wszystko super udalo:-)

reklama
kejth: witaj, powiem jak było u mnie: dostałam fałdkę tłuszczu na brzuchu, czułam się najpierw całkeim dobrze, normalnie funkcjonowalam. Niestety byłam przypadkiem z hiperką i pod koniec czułam się źle, bolało mnie pod mostkiem, pod żebrami. Ale za to miałam dużo komórek dojrzałych i dużo materiału do dalszych działań :) Alko nie piłam wtedy, tak żeby dmuchać na zimne. Jadłam normalnie, trochę ograniczyłam kawę.

Hess: zdrówka :*

annemarie: przytulam :* i tak jak mówisz walczymy dalej...

Do góry