reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
OlaSzy nie Kuś hehe;) wytrzymam i zrobię 16. 04 w dzień wizyty;) Teraz wszystko i tak w rękach Boga A ja chce przetrwać weekend w spokoju bo mam egzaminy w szkole :) a myślę ze ta paczuszka z fluidkami od Ciebie się przydała :)!

Hej Dziewczyny,
Dziś byłam na usg tarczycy, które ostatnio miałam w 2010 roku. No i lekarz napisał, że miąższ jest z plamistymi zmianami zapalnymi. Przepływy miąższowe są wzmożone. Ale nie powiedział o co biega konkretnie, a wizytę u endokrynologa mam 6 maja. Nie wiem, czy może to wynikać z mojej niedoczynności, czy z niedawno powiększonego węzła chłonnego. A może węzeł chłonny był powiększony nie z powodu zatok, a z powodu tej tarczycy......ech..... Jak nie urok to przemarsz wojsk. Ale może to nic takiego, tarczycy nie mam powiększonej, TSH w normie. Może będę żyć ;).
Stempel i do rzeźni :-D

Hess na tatczycy sie nie znam ale mysle ze jakby bylo tk cos zlego to lekarz by zwrocil uwage.;)
Dziewczyny powiedZcie mi dużo z Was tu ma IO??? I JAK duże i czy którejś udali się zajść w ciążę... W końcu?

sykatynka - no, niby kiedyś lekarz mówił, że mam Hashimoto, ale obecna lekarka stwierdziła, że do Hashimoto mi trochę brakuje. Ostatnie usg było ok.

sykatynka - no może. Nie pozostaje mi nic innego, jak czekać na wizytę. Będę też monitorować, bo może coś się wcześniej zwolni.

reklama
Do góry