reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Beti! Pieknie :)
Moze i dla mnie jest nadzieja.
Chociaz sie boje se cos zle robie...mam 3 tydzien stymulacji a 3 dzien zastrzyków po 225 menopuru - przy sprayu zadnych skutków ubocznych to co miałam to były objawy przed miesiaczka spóźniona, od kiedy biore zastrzyki schudłam kilogram a odżywiam sie jak sie odżywiałam... Boje sie ze robie cos nie tak. Moze to skutek uboczny odstawienia jakikolwiek ćwiczeń, mam taka nadzieje bo nic nie boli i nic sie nie dzieje. I boje sie ze w srodku tez nic...

reklama
calineczka kochana napewno bije jak dzwon:)!!!!!!!!!!!!! niemartw sie:)
ja sobie obiecałam ze zrobie bete dopiero w 14dpt czyli w dniu wizyty....ale poszłam dzis z rana za namową mojego M ;) dzis 8dpt .... ale wyniki wieczorem ....
3majcie kciuki moze namnie przyjdzie na wiosne pora....

Calineczka - na prwno bije jak dzwon!

Daria - a niby jaka ma byc ?:Doczywiscie ze wysoka

Beti - dziekuje wiesz jak to jest, wszystko co sie dzieje lub nie budzi watpliwości

Ja miałam podanego blastusia 4BB, i jeszcze trzy takie same 4BB czekają na Nas;-)Mam nadzieję, że choć jeden z Nich się przyjmie.

reklama
Do góry