reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Emenems - z twoim stwierdzeniem o tym, żeby jeść tylko coś co albo urosło z ziemi albo po Niej chodziło też się zgadzam jak najbardziej. Ogólnie rzecz biorąc żywność przetworzona to zło tego świata.... To że w kielbasie znajdziesz cukier, w chlebie płatki ziemniaczane.... Nie wspominam nawet o daniach gotowych czy z torebki bo takich nie uważam za jedzenie....

reklama
Sykatynka - dokładnie.
A najbardziej mnie denerwuje jak ktos " jest na diecie" chudnie a potem wraca do tego co jadł przed i dziwi sie ze jest jojo...
Na diecie sie nie jest, diete sie ma, dieta to sposob odżywiania, nie kazda jest odchudzajaca...

I ja nie zyje jsk zakonnica, jem i robie desery, potrafię pizze itp, ale absolutnie wszystko robie sama. Od kawałka swojskiej pizzy raz w tygodniu tak samo nie przytyje sie jak od jednej przysłowiowej sałatki sie nie schudnie.
Do pracy tez biegam z pudełkami :) nie pozwalalm sobie znakezc w sytuacji ze jedtem głodna i nie mam co zjesc. Zawsze mam cos swojego przy sobie by nie szukać wymowek na kupowanie byleczego.

ImageUploadedByForum BabyBoom1429120927.146669.jpg
Przykładowy obiad po treningu.
To brązowe to ocet balsamiczny w kremie, kurczak, zielone warzywa parzone, bataty i ziemniaki pieczone.
Oczyeiscie powazone powierzone :)
Nie, nie glodze sie, jem z głową :)
Hess - dasz rade- pytaj!!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429120927.146669.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429120927.146669.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 56
Emenems - jak już będę wiedziała o co pytać , to będę pytać Was, moje specjalistki :).
Obiad wygląda bardzo apetycznie :), choć ocet balsamiczny nie należy do moich ulubieńców ;)
Właśnie wróciłam ze spaceru 50min. Fajnie tak codziennie spacerować :)

Hess - i o to chodzi, małymi kroczkami trzeba to polubić! Spacery ekstra :)
Ja dzis niestety.. 9 h w samochodzie na tyłku.. Lubie trn kraj ale zeby na USG jechac 300 km..coz

Emenems fajny obiadek ale dla nas insulinek musiałby być bez ziemniaków i bez octu balsamicznego w kremie bo do niego często jest dodawany karmel albo cukier :)

Tak zgadza sie - dlatego pisze dokładnie co to- moze byc za to sam ocet balsamiczny :)

Ja krem balsamiczny tylko po obiedzie bo wlasnie karmel-cukry proste.

missdior23 30% kobiet wykazuje pozytywna bete w 10dpt, wiec jest nadzieja. Co prawda nie rokuje to dobrze, ale różne cuda już się zdarzały:-p

missdior23 podpisuje się pod tym co napisała Kate

to ja na kolacje dzisiaj mam krem balsamiczny z mixem sałat - musi być rucola, nawet dużo i parmezan i sos balsamiczny :D pychota szybka sałatka a przepyszna, można dodać gruszkę lub melona :) nie wspomne o boczku ;)

reklama
sham fajna sałatunia:-) tez bardzo lubie rukole, ale to z lazurem, pestkami słonecznika prazonymi i gruszka plus sosik z oliwy i musztardy z oregano i bazylią, polecam, pycha:tak:

Do góry