reklama

Madziulka Rz
Fanka BB :)
Sykatynka zapisz mnie proszę na 16 lipca wizyta u doktorka , kolejne spotkanie z Kacperkiem ;-)
Zrobiłam w końcu zdjęcie mojego olbrzymiego brzucholka ;-) rośniemy , rośniemy ...Zobacz załącznik 698993
Inga kciuki mega za jutro ;-)

Zrobiłam w końcu zdjęcie mojego olbrzymiego brzucholka ;-) rośniemy , rośniemy ...Zobacz załącznik 698993
Inga kciuki mega za jutro ;-)
Madziulka Rz
Emila pierwszy dzień 20 stego ;-) spory , ale mogę go w końcu pokazywać ,tyle na to czekałam ..........

inga po
Sykatynka jeszcze nie wiem ale pewnie jak obydwa dojdą do stadium balstocyty to  dwa i tak bym chciala bardzo:-) zobacze jutro co dzień przyniesie bo zmiany codzienne są zaskakujace Madziulka krajanko piekny brzuszek rośnie gratulacje
 Madziulka krajanko piekny brzuszek rośnie gratulacje Dzieki jeszcze raz czekam juz grzecznie do jutra zaopatrzona w ananasa
 Dzieki jeszcze raz czekam juz grzecznie do jutra zaopatrzona w ananasa

annemarie
O ludzie,jaki fajny dzien :-)tylko dobre wiesci juz sie nie mge mojego crio doczekac...a to jjeszcze tydzien...
juz sie nie mge mojego crio doczekac...a to jjeszcze tydzien...
INGA cuda potrzebuja czasu i wiary ,ze sie uda,trzymam kolana,bo reszta trzyma kciuki.Madzia brzusio jak z obrazka:-)tylko sie zakochac
 cuda potrzebuja czasu i wiary ,ze sie uda,trzymam kolana,bo reszta trzyma kciuki.Madzia brzusio jak z obrazka:-)tylko sie zakochac

INGA
 cuda potrzebuja czasu i wiary ,ze sie uda,trzymam kolana,bo reszta trzyma kciuki.Madzia brzusio jak z obrazka:-)tylko sie zakochac
reklama

Bety72
Inga super, dawaj znać jak dzisiaj!!!! Annemarie w piąteczek nasze podglądanko cyklu :-) Madzia piękny ten Twój arbuzik  Niedługo takim widokiem będzie się napawać Emilia
 Niedługo takim widokiem będzie się napawać Emilia  i reszta dziewczyn.
 i reszta dziewczyn. 
Ja troszkę poczekam a, że mam czas bo teraz bez pracy od dzisiaj jestem to dam radę :-)

Niedługo takim widokiem będzie się napawać Emilia
 Niedługo takim widokiem będzie się napawać Emilia  i reszta dziewczyn.
 i reszta dziewczyn. Ja troszkę poczekam a, że mam czas bo teraz bez pracy od dzisiaj jestem to dam radę :-)

Podziel się: