reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate, emenems, macie rację - lepiej trochę dłużej się pokłuć i później cieszyć się z pięknym komórek i zarodków :)

Agulla, wydaje mi się, że po transferze ten ananans.

Tosia, ciekawa jestem, czy powtórzę Twój schemat z menopurem. trzymam kciuki za jutro! o któej masz wizytę? u dr Połacia, tak?

annemarie kciuki za Ciebie...i za mnie też!:-pZaraz się zbieram na badanka.Transfer był 27 może dzisiaj już coś wyjść?

LIPIEC:

31: annemarie - wizyta kontrolna + wysoka beta :)
31: najki - pierwsza weryfikacja

SIERPIEŃ

01: Tosia32 - kontrola w trakcie stymulacji
03: Maadzia 27 - pick up
03: najki - druga weryfikacja
03: stacy - wizyta kontrolna
03 lub 04: Tosia32 - owocna punkcja :)
04:
Hess - wizyta u genetyka
04: Edenlayn - usg :)
05: Hess - wizyta przed stymulacją
07: IngaPo - wizyta kontrolna
07: moniusia_ - wizyta kontrolna
07: najki - trzecia weryfikacja
07: Jessie - wysoka beta :)
10: sykatynka - wizyta kontrolna + usg :)
11: najki - czwarta weryfikacja
11: anika11 - wizyta stymulacyjna
14: emenems - połówkowe :)))
14: Bety72 - wizyta
18: niebajka - wizyta kontrolna
25: kate - spotkanie z maluszkiem :) (usg)

agulla84 - criotransfer
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Nikogo nie pominęłam? :>

najki poproszę o dopisanie na 25.08 na usg, jakoś się z wami tak zżyłam że mi ciężko to forum opuścić, ale kiedyś będzie trzeba..U mnie człowiek rośnie.Poza tym rozstępy się pojawiły ale nie na brzuchu tylko na balonach :eek: widział ktoś takie cuda? no brzucha odsłaniać nie muszę, ale bluzki z dekoltem to bym nosić chciała...
nie opuszczaj nas nigdyyyyyyy - nie zgadzam się:szok:

Dziewczyny u mnie dzidziol bardzo ok! Jutro sie odezwe, bo umarlam.
Czulam sie trochę lepiej, i dzisiejsze wojaże mnie rozwaliły ponownie. Gardlo zywy ogien.. ide spac, rano sie zamelduje.
niebajka kuruj się kochana iczekamy na szczegóły z wczorajszego spotkania z bobaskiem! :))

Ostatnia edycja:
Agulla ja nie jadłam ananasa i tez się udało, nie panikuj będzie dobrze:-p przed transferem weź relanium i nospe po transferze tez bierz, żeby skurczy nie było i to moim zdaniem bardziej pomoże. W czesie brania estrofemu a potem prg, weź magnez(cukier, skurcze, hormony) i b6 50mg(endometrium, hormony), acard - ja bralam. Jednak nie zbadane są magiczne właściwości bromeliny więc może skuteczniejsza jest.

Kate chyba zartujesz, ze nas opuscisz:p
Dziewczyny dzidziol jest piekny ♡
I duzy! 2 pomiary: crl 2,52cm (9t1d)
I crl 2,65cm 9t3d.
Lekarz liczyl wg om to 8t3d...
Ale wg kapkulatora ivf zgadzaloby mi sie prawie, bo dzis pokazuje 9t 1d.

Kate ratuj!

A u Twojego chłopaka cos wiecej? Malo napisalas:)

Agulla ja cos podjadalam, ale balam sie, ze nie jest dość dojrzaly, wiec tak naprawde to zaczęłam od transferu dopiero albo dzien przed?

Najki a czemu tak szybko?:|| w klinice tak nakazali? Zebys sie nie zmartwila wynikiem!!!

Ostatnia edycja:
Najki, to będzie ta pierwsza weryfikacja? To więcej pewnie powie prigesteron... Chociaż ja miałam podczas tej pierwszej weryfikacji betę coś koło 1, w drugiej weryfikacji (pewnie będziesz miała w poniedziałek-wtorek) już była wysoka beta
Niebajka - gratuluję! Jak tam serduszko, ładnie bije? Wzruszylas sie?

Sykatynko bije wspaniale:) nie wiedziałam, ze je w ogole bedzie tak widać na tym usg:) Smiesznie - dzidziol głową w dół, więc jak nietoperz wygląda:D
łez nie było, ale rozanielony uśmiech jak najbardziej:)
Dziewczyny w którym tyg najlepiej na prenatalne iść? Kate chyba pisała ze im pozniej tym wiecej widać?

Sykatynko bije wspaniale:) nie wiedziałam, ze je w ogole bedzie tak widać na tym usg:) Smiesznie - dzidziol głową w dół, więc jak nietoperz wygląda:D
łez nie było, ale rozanielony uśmiech jak najbardziej:)
Dziewczyny w którym tyg najlepiej na prenatalne iść? Kate chyba pisała ze im pozniej tym wiecej widać?

To zalezy od wielkości dziecka musi miec minuum 67 mm ale przewaznie 12-14 tydzien

reklama
Do góry