reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Stacy, wiem, to czekanie najgorsze! tez wolę wizyty od rana i po sprawie! a tak cały dzień człowiek myśli i głupoty mu do głowy przychodzą! :) wierzę, że wieczorem zakomunikujesz nam piękne wiesci:))

ja mało co te jajniki czuję i az się dziwie, ze tam juz tyle pecherzyków jest! ale najwidoczniej tak mam. mam tylko nadzieję, że nie przestymulują mnie i nie bedzie zadnych niemiłych niespodzianek. wiem, ze az tylu dorodnych pecherzyków nie będzie, ale chyba dobrze się zapowiada. zobaczymy w czwartek:) tym razem wizyta rano :)

reklama
SIERPIEŃ:

18: agulla84 - wizyta przed crio (podglądanie endo)
18: moniusia - pick up :)
18: niebajka - wizyta kontrolna
18: stacy - wizyta kontrolna
18: Jessie - pierwsze usg :)
18: annemarie - wizyta kontrolna
20:
anika11 - kontrola i podglądanie jajec :)
21: Hess - punkcja i piękne jajca :)
22: agulla84 - criotransfer
24: Edenlayn - spotkanie z bliźniakami :)
25: kate - spotkanie z maluszkiem :) (usg)
25: najki - wizyta przed crio (podglądnie endo)
31: Bety72 - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32, agulla84, najki - criotransfer

Hess, anika niezłe hodowle! :)))) Tak trzymać :tak:
Nieźle się dzieje dzisiaj :) kciuki za pick upy, kontrole i wspaniałe widoki na usg ;)

Najki- ja juz wczoraj bylam na usg i mamy pecherzyk:happy: kolejna wizyta 19.08

Hess, estradiol 266 raczej niski, ale ma jeszcze czas, podobno. I taki mało adekwatny do ilości pęcherzyków nie? :( prg u mnie badają przed punkcja, więc nic nie wiem

Najki- ja juz wczoraj bylam na usg i mamy pecherzyk:happy: kolejna wizyta 19.08
oczywiście :) niedopatrzenie kochana :sorry:

SIERPIEŃ:

18: agulla84 - wizyta przed crio (podglądanie endo)
18: moniusia - pick up :)
18: niebajka - wizyta kontrolna
18: stacy - wizyta kontrolna
18: Jessie - pierwsze usg :)
19: annemarie - wizyta kontrolna
20:
anika11 - kontrola i podglądanie jajec :)
21: Hess - punkcja i piękne jajca :)
22: agulla84 - criotransfer
24: Edenlayn - spotkanie z bliźniakami :)
25: kate - spotkanie z maluszkiem :) (usg)
25: najki - wizyta przed crio (podglądnie endo)
27: Tosia32 - wizyta przed crio (podglądnie endo)
31: Bety72 - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32, agulla84, najki - criotransfer

WRZESIEŃ:

01:
stacy - kontrola i kolejne słuchanie serduszka :)
01: Jessie - wizyta kontrolna i słuchanie serduszka

Ostatnia edycja:
agulla84 mam nadzieję, że Towje endo już ładnie podrosło
moniusia
wytłaczanki na jajeczka wzięłaś? :-)
niebajka
Ty to kochana dzisiaj się znowu naoglądasz
stacy
będzie OK - trzymam kciuki &&&&

Dzisiaj mam 18-19dc i mnie coś muli i pobolewa podbrzusze. Mam nadzieję, że ten pęcherzyk piątkowy (19mm) pękł i nie przeszkodzi w stymulacji bo od poniedziałku zaczynam działać.
Gdzie ta nasza kochana Kate się podziała? Brakuje mi bardzo jej konkretnych komentarzy.

anika11 - estriadol mautki, tzn, że masz tylko z 1 tkie dojrzały pęcherzyk. Ja miałam niecałe 600. A po 4 dniach zwiększonej dawki miałam już prawie 3000. Więc spokojnie i u Ciebie podrośnie.

Mnie jajniki pobolewają już od 2-3 dni, do tego jak zwykle doszły bolące sutki (przy dotyku tylko). Ubaw po pachy.

Ostatnia edycja:
Hess, tak to sobie wlaśnie tłumaczę, że jeszcze podrosnie, bo te pecherzyki przecież jeszcze dojrzale nie sa. i ten estradiol rosnie wraz ze wzrostem, tak? trochę się tym martwię, nie ukrywam :(

Hess jestem jestem, ale miałam ciężkie dwa tygodnie - migrena, wizyta mojej szwagierki z córką (cieszyłam się na tą wizytę, ale w połączeniu z upalami okazała się wyczerpująca), a w czwartek umarła dość niespodziewanie moja babcia, wczoraj był pogrzeb :( powoli wracam do życia, ale jest ciężko....

reklama
Do góry