reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sykatynka - moje kondolencje. Faktycznie ciężki czas. :-(

anika11 - absolutnie się nie martw. Estriadol przyrośnie wraz z pęcherzykami i będziesz miała ładne zarodki. U mnie przyrosło, to czemu u Ciebie miałoby nie przyrosnąć. Poza tym pamiętaj - liczy się jakość a nie ilość.

Sykatynka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ nie oszczędza cie ta ciaza e emocje

Dziewczyny jak to jest z za wysokim testosteronem ? Ja nie mam o tym pojecia a moja kuzynka podchodzi teraz do pierwszej IUI dopiero wlasnie mowi ze to u niej jest powod ze nie moga - to sie jak leczy ? Co to za przypadłość ?

bety, ooo tak, mam nadzieję, że wybiorą te najlepsze z najlepszych :))

anika, no właśnie licz tak jak ja na jakość :) naprawdę wierzę, że te komórki są dobrej jakości, co innego pozostało :))) więc i Ty wierz :) jak ma coś wyjść to wyjdzie z tych kilku! :)

Sykatynko trzymaj się Dziewczyno!

Dziewczyny mam takie wiesci z wizyty

Usg genettyczne anatomicznie super, są nózki, rączki, paluszki, piekna głowka z koscią nosową, idealnie rozwijajacy się mózg, oczka. Żółądek, serce.
crl 57mm,(znowu sie okazuje ze dziecko wieksze niz wyznaczono)
przezierność karkowa 1,4.
fhr 164ud/min,
Jedyne co, to jest fala wsteczna w zastawce trojdzielnej i zalecono mi testy pappa.. yh, yh... jutro jade je zrobic;/
poki co trisomia 21 = 1:642
w 24 tyg mam zrobic echo serca dziecka
a i na 70% baba

Ostatnia edycja:
Niebajko, baba :) aaa!! cały czas się usmiecham :D no i obsatawiam, ze Twoja ciaza bedzie krótsza, bo co jestes po wizycie, to dziecko starsze :D a reszte wiesz :*

reklama
sykatynko - czułam, że coś jest nie halo..że tak długo Cię nie ma...
Współczuję i trzymaj się mocno Kochana

niebajka - super babeczka będzie!:tak:
testy pappa..eh, jak trzeba to trzeba, byle maleństwo zdrowe było. Niebajko Ty w Invimedzie się leczysz tak? jako to koszt?

Ostatnia edycja:
Do góry