reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martwię się i stresuję coraz bardziej...
kurcze ale mi coś się wydaje, że nie masz się co martwić :) a ja z czarownic jestem ;)

u mnie natomiast.........w drugą stronę chyba idzie....5dpt...boli coraz bardziej jak na @, typowa praca jajców, z moich obserwacji też wszystko idzie jak poprzednio...echhh....to byłby cud....a już jeden otrzymałam....przestaję wierzyć, że czeka na mnie kolejny...

sylwia cewnika w ogóle nie czuć przy transferze :) zaciskammmm!

Witajcie kobietki :-)
Wieki mnie nie było ale miałam chwilkę i postanowiłam was odwiedzić.:-D w ciąży czasu nie miałam a teraz to w ogóle jak młody przyszedł na świat to zabiera mi praktycznie kazda wolna chwilę.
Widzę że od ostatnich moich wizyt tutaj wiele się zmieniło, pozdrawiam wszystkie staraczki nowe i mega kciukasy za was.
Anika i mellisa dobrze zrozumiałam że podchodziłyście do transferów w gazecie? A w jakich miastach?
Kate chorujesz na cos?
Emenems który tydzień u ciebie?
Powodzenia dla wszystkich

Witajcie kobietki :-)
Wieki mnie nie było ale miałam chwilkę i postanowiłam was odwiedzić.:-D w ciąży czasu nie miałam a teraz to w ogóle jak młody przyszedł na świat to zabiera mi praktycznie kazda wolna chwilę.
Widzę że od ostatnich moich wizyt tutaj wiele się zmieniło, pozdrawiam wszystkie staraczki nowe i mega kciukasy za was.
Anika i mellisa dobrze zrozumiałam że podchodziłyście do transferów w gazecie? A w jakich miastach?
Kate chorujesz na cos?
Emenems który tydzień u ciebie?
Powodzenia dla wszystkich

Witaj! Fajnie ze zaglądasz :)
U mnie 28 tydzien, wlasnie wrocilam od położnej - kazała sie pilnowac bo mam 10 kg na plusie zeby nie wiecej niz 4 do konca wiec czeka mnie talerz przysłowiowej marchewki na obiad :D hahah jakos poradze sobie :)
Termin na początek stycznia !

Najki, a Ty miałaś blastkę transferowaną?

Buniaczek29, witaj! ja miałam ivf w Gamecie w Rzgowie koło Łodzi u dr R. Banach i dr Połacia.

dziewczyny, zmartwił mnie wczoraj ten kolor wydzieliny, dziś spokoj, ale zrobiłam betę - w 15dpt ponad 2500 i mam nadzieję, że w sb zobaczę piękny pęcherzyk :)

reklama
Do góry