reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

martka83 - witaj na forum !! Ja też widzę tego bladziocha i trzymam kciuki, by to nie była krecha po zastrzyku, tylko krecha małego CUDU. Daj koniecznie znać jaki będzie wynik bety. A tymczasem kciuki mocno zaciśnięte :tak:

DorotaMie - już nie mogę doczekać się Twojego wyniku......normalnie jakby to był mój wynik, ahahahaha ;-)

kate_p7 - a Ty jak się trzymasz? Relaksujesz się, dotleniasz?

reklama
wynik z krwi będzie za kilka godzin
pozdrawiam z Invimed

Załączniki

• 1445944037343.jpg
    1445944037343.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 116
DorotaMie - jest bladziocha, widzę, widzę. Chcę już Twój wynik bety nooooo, ahahaaha

OlaSzy - uu, będzie pannica duża. Nie martw się, dasz radę !! Moja bratowa urodziła córkę 4,150 kg i 59 cm i żyje ;-)

Ola, moja koleżanka też teraz urodziła prawie 5 kg :) i też dała radę :) a Twoja będzie max koło 4 :) no tyle,że ta mała jest chora i przez to ta waga..

Dorota, krecha jest jak nic :) beta to tylko formalność. Ja też czekam z niecierpliwością!

reklama
Do góry