reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emenems "Gruba w workowatej sukience rozmiaru XXL Z 30 kg nadwagi" no chyba nie sprawisz im zawodu i się dostosujesz???????????????????? :baffled::-D
Dziś drugi telefon z labu: na wyniki PGS czekają tam razem z nami :) 2 mrożaczki, oba 5BB, jeden 5-cio dniowy, drugi 6-cio dniowy. Oby zdrowe były :happy:

9dpt zarodków 2-dniowych 4A i 5A-B (przy podaniu w 5. dniu byłby dziś 6dpt):

beta HCG 70,54 :-O !!!!!!!!

estradiol 832,2

progesteron 66,46

Ja miałam hcg 40 w 9dpt :)
Teraz kropek a'la Stefan ma z półtorej kilo :)

Ewik - cos pomysle na kreacje na swieta hahaah jesCze powinnam miec ślady jedzenia wszedzie

Ja miałam hcg 40 w 9dpt :)
Teraz kropek a'la Stefan ma z półtorej kilo :)

Ewik - cos pomysle na kreacje na swieta hahaah jesCze powinnam miec ślady jedzenia wszedzie

Kochana, ale 9dpt zarodka 3-dniowego?

Mój Boże, błagam cię, żebym nie miała trójki. W sumie zapładnialiśmy jeszcze naturalnie moje własne jajeczko.

Kochana, ale 9dpt zarodka 3-dniowego?

Mój Boże, błagam cię, żebym nie miała trójki. W sumie zapładnialiśmy jeszcze naturalnie moje własne jajeczko.

9dpt dwudniowego ale Kate ci zaraz wyłoży ze beta hcg jest bardziej szczegółowe niz samo hcg ktorego składowa jest beta :)
Ja miałam samo hcg wiec spokojnie !

Dorotka-ciesze sie z tej Bety,jakby byla moja....moze ta nasza wiekowosc tak przyciaga.Zyczylym -ci tego dzieciatka z calego serca,po tym wszystkim co przeszlas,po prostu cudnieeeeeee.

Kate -zabiore sie za lekture wieczorem,bo zara lece na basen,bylam u genetyka mam potwierdzona mozaike chromosomow 45x(7),46xx(105) przebadali 112 komorek. I mowia mi na koncu ,ze nie ma tragedii.Nie kumam za duzo z genetyki,ma takie cos ktoras z was.??? zajrze wieczorem,bo mi basen ucieka:-):-):-):-)

Dorota ja w 9dpt 2 dniowego betę miałam 37 i teraz 3,5 letnia mądrala raz się śmieje a raz fo****e ;) jest kolorowo :)
myślę, że u ciebie też jest jeden, mocny i przyszłościowo cwany kropek ;) gratuluję!!

Dorota moim zdaniem są oba zarodki, chyba bliźniaki będą jak się utrzymają oba:-) bo to była beta a nie samo hchg? progesteron pięknie napędzony a cyc opadl.... tak? :-p

annemarie jak powiedzieli że nie jest źle to chyba nie ma tragedii:-p

ewi gratuluje dwóch chłopaków:-p

reklama
Dziewczyny, dziękuję! nie odpowiadam, bo chwilowo odpadłam w przedbiegach w związku z bliźniakami.
Naprawdę nie przypuszczałam w najśmielszych snach i nie przygotowałam się na to. Muszę się z tym oswoić.

Do góry