reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

witam , mam na imię kinga,jestem z łodzi. w salve miałam zabieg in vitro rządówka. niestety nie udało się natomiast w przerwie pomiędzy jednym podejsciem a drugim zaszłam naturalnie i tego wszystkim starającym zyczę z całego serca :) natomiast ze stymulacji zostały mi niektóre leki, które chciałabym odsprzedać za oczywiście niższą cenę.
jeżeli ktośjest zainteresowany proszę o informację.

f2w3lbetz5m9oex5.png

Ostatnia edycja:
reklama
OlaSzy może się skrócić w ciągu paru godzin. Ja mam teraz 20mm i moja ginekolog powiedziałam, ze wystarczy mocniejszy skurcz. Jak byłam w szpitalu to miałam w miarę regularne skurcze na 60 % i te już sa odczuwalne. Skurcze alvareza, czy higsa sa zazwyczaj na max. 30%. A przepowiadające te już poprawnie przepowiadające poza skale czyli min. 90%, chociaż to zależy od fazy porodu. no i to jeszcze zależy czy dziecko napiera centralnie na szyjke. Bo może być już głowka w dole, ale w czasie skurczu nie naciska na szyje. U mnie jest centralnie na szyi, dlatego miałam leżeć z nogami do góry, żeby odsunąć buźkę. poza tym ma się takie charakterystyczne bóle w pochwie...

Charakterystyczne bóle w pochwie - rozwiń proszę myśl, bo czasami czuję takie ciągnięcie z dołu podczas mojego cyklu skurczy, jakby właśnie coś mnie napierało i chciało koniecznie uciekać :eek:
Ja tu chcę być aktywna do końca ciąży, a każą leżeć, dziecko nie współpracuje.. JAK ŻYĆ. Nowa władza przyszła i wszystko jakieś takie.. do dupy :-D miało być lepiej. Gdzie zgłosić reklamację? :-D

No nic, koniec narzekania, od rana nie miałam żadnego skurczu. W takim razie przygotuję obiad! Bo ile można go zamawiać?:sorry:

OlaSzy na początku to takie kłócie było, a teraz to takie napieranie, ale to jest silny ból... Nie doszukuj się objawów. Jak nie ma zagrożenia porodu przedwczesnego to nie ma co się stresować. U mnie jest ale minimalny przy szyjce 10mm jest sredni, a przy rozwarciu duzy. Zatem nie ma co panikować:-p

Dziewczyny chce się pozbyć Lutinusa(04.2018) i Clexane(08.2017), informacje na priv jeżeli ktoś jest zainteresowany:-p

OlaSzy na początku to takie kłócie było, a teraz to takie napieranie, ale to jest silny ból... Nie doszukuj się objawów. Jak nie ma zagrożenia porodu przedwczesnego to nie ma co się stresować. U mnie jest ale minimalny przy szyjce 10mm jest sredni, a przy rozwarciu duzy. Zatem nie ma co panikować:-p

Dziewczyny chce się pozbyć Lutinusa(04.2018) i Clexane(08.2017), informacje na priv jeżeli ktoś jest zainteresowany:-p

Lutinus chętnie

sykatynka to jest 0.2 bez refundacji,a ty ma sz chyba z refundacją wiec się nie opłaca, bo zostało mi 6 zastrzyków.

Dorotka-
Guten Morgen to bylo przez pierwsze 10 minut,a potem komando ze ten i ta wyprawili sie na drugi swiat,i mam tam zajrzec wczesniej niz sie rodzina zjawi i przygotowac,umyc i te sprawy nie bede ci opisywala bo to nie te forum;-)Przynajmniej brzuch sie uspokoil,tzn .do teraz bo znowu zaczyna mnie cmic :angry: o betach i testach nie mysle,niech sie dzieje co chce:szok: Przynajmniej moge myslec ,ze moze jestem znowu w ciazy,ten stan mi sie bardzo podoba i na razie nie bede sie obdzierala ze zludzen bo to podobno nie ludzkie:-)
Kate do ciebie bede love letters pozniej pisala bo musze znowu do pracy.cipa.

Kate, to faktycznie, bo ja po pierwsze z refundacją a po drugie 0,4.... Jak ja sobie pomyślę ze sa sobą mam już ponad 180 zastrzykow a zostało mi jeszcze ok. 80 to aż mi sie słabo robi... Niektóre miejsca mam już chyba znieczulone całkowicie na zastrzyki...

reklama
9dpt zarodków 2-dniowych 4A i 5A-B (przy podaniu w 5. dniu byłby dziś 6dpt):

beta HCG 70,54 :-O !!!!!!!!

estradiol 832,2

progesteron 66,46

Dorotko moka kochana. Nareszcie!!!! Ale się cieszę.

Długo mnie nie było i te 40 stron to chyba nie nadrobię :-)
Witam nowe dziewczyny. Kartka Tobie też gratuluje bo beta ładna.

Ja po swoje śnieżynki to raczej po nowym roku się zgłoszę bo jeszcze walczę z kamieniem w nerce :-( Przeboje miałam jak cholera ale mam nadzieję, że do końca listopada gadzinę uda im się wyciągnąć. Na razie rozbijanie się nie powiodło ani też operacja. Czeka mnie następne rozbijanie i wyciągnięcie cewnika z nerki. Także jestem uziemiona trochę.
Trzymajcie się i trzymam.kciuki za jutrzejsze powtórki bet

Do góry