reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
martka a poprzednia beta? zapomniała ale coś mi się wydaje, że nie była zbyt wysoka? moim zdaniem jest ok...ważne, że rośnie :) zbadaj za 2 dni znów i już będzie jasne :)
gratuluję :)

melissa poprzednia beta 30. Wczoraj bardzo miło zaskoczyła mnie pani z diagnostyki, która nawiasem mówiąc już mnie kojarzy i której wspominałam o naszych staraniach. Tak więc powiedziała, że powie koleżankom, żeby wcześniej zrobiły mój wynik i zadzwoniła do mnie jak tylko był dostępny. Powiedziała, że sama była bardzo ciekawa jak wyjdzie i że aż skonsultowała przyrost :) uspokoiła, że na początku może być taki przyrost i żebym przyszła w poniedziałek wykonać ponownie.
Dzisiaj jestem innym człowiekiem, radosnym, ćwierkającym, idąc do pracy przez park listki spadały i było tak pięknie, wierzę że się uda :-D:tak:aha i dzisiaj miała być @ i jej nie maaa lalala lalala

Martka,masz racje ,nie daj sie zwariowac i ciesz sie swoim szczesciem:-) jestesmy dosyc zestresowane,przyparte do sciany i wiecznie liczace.
Kate pisala miliony razy o Becie,ze mniejszy czy wiekszy wzrost jeszcze o niczym nie swiadczy...bo z niskiej sa tez zdrowe dzieci a z wysokiej tez poronienia.Nie mamy na wszystko wplywu (Bogu dzieki) i natura na koncu i tak rozstrzyga co dla na najlepsze.Zobaczysz jak to sie rozwinie,a na razie ciesz sie motylkiem w brzuszku.:happy:

reklama
anika przyrost np. 10x może świadczyć o chorobie trofoblastycznej. Komórki zarodka jakby staja się nowotworem. Ogólnie przyrosty 3-4x to bardzo ładne przyrosty, ale współczuje przyszłym mamom:-p A jak ty się czujesz? kiedy zielone światło...?

annemarie czyżby cos się działo? kiedy wyniki bety? :happy:

Hess powiem tak, bo nie mogę wdawać się w szczegóły:-p na każdego przyjdzie czas.. Nie ma osoby której in vitro by nie pomogło. Jednym pomoże pierwsze a innym jedenaste, ale każda z nas doczeka się swojego szczęścia. Jestem bardzo ciekawa tego nowatorskiego podejścia w Novum, a dokładnie wyniku;-)
Co do zarodków, to pamiętam ze był jeden .ładny bo 1BB, a z takich mamy dzieci na forum:-)

martka przyrost z 30 na 60 to ładny przyrost:-) a ilu dniowy zarodek i ile dni po transferze była robiona pierwsza i druga beta? Na początku beta dopiero się rozkręca, wiec z 30 w ciągu 48h na 300 nie wskoczy:-p

Do góry