reklama
Jestem po wizycie. Dzieci rosną chociaż jest różnica między nimi jeden ma 80 g a drugi 106g. Wstawilabym zdjęcia ale nie wiem jak. Muszę jutro zrobić powiew moczu bo mam dużo bakterii chociaż codziennie pije okropnie kwaśny sok z żurawiny.
fruitofhope
Fanka BB :)
Hess PIS może teraz wszystko jest poza prawem niestety i hakby to inna partia uczyniła to byloby wielkie poroszenie ale PISiory sa prawi i sprawiedliwi haha
Najki najważniejsze że masz termin ustalony te dwa tygodnie szybko zleca zobaczysz jak bedziesz wysoka bete oglądać
Kachna wyglada ma to że masz dwa uparciuchy
Najki najważniejsze że masz termin ustalony te dwa tygodnie szybko zleca zobaczysz jak bedziesz wysoka bete oglądać
Kachna wyglada ma to że masz dwa uparciuchy
mandarynka35
Początkująca w BB
Hej dziewczyny
A więc byłam dziś ponowić betę i wynik dzisiejszy to 268 :-) czyli jest narastająco (a to 14dpt) uffff...
Więc nie pozostaje mi nic innego jak wysłać każdej z was fluidy ciążowe, muszę częściej tu pisać by was zarazić
Trzymam więc kciukole za wasze upragnione dwie kreski:-), choć ja do dziś jeszcze nie zrobiłam sikańca
Przy okazji kucia zrobiłam sobie jeszcze TSH i glukozę, bo od ponad miesiąca biorę Euthyrox.
I tak glukoza w normie ale za to TSH lekko powyżej normy 4,32
Pisałam do lekarza i kazał od jutra zwiększyć dawkę do dwóch tabletek. Powinnam się martwić?
Teraz to następny krok to wizyta u lekarza 16 grudnia, ciekawa jestem czy coś już zobaczymy.
A więc byłam dziś ponowić betę i wynik dzisiejszy to 268 :-) czyli jest narastająco (a to 14dpt) uffff...
Więc nie pozostaje mi nic innego jak wysłać każdej z was fluidy ciążowe, muszę częściej tu pisać by was zarazić

Trzymam więc kciukole za wasze upragnione dwie kreski:-), choć ja do dziś jeszcze nie zrobiłam sikańca

Przy okazji kucia zrobiłam sobie jeszcze TSH i glukozę, bo od ponad miesiąca biorę Euthyrox.
I tak glukoza w normie ale za to TSH lekko powyżej normy 4,32

Pisałam do lekarza i kazał od jutra zwiększyć dawkę do dwóch tabletek. Powinnam się martwić?
Teraz to następny krok to wizyta u lekarza 16 grudnia, ciekawa jestem czy coś już zobaczymy.
zanetaanna
Fanka BB :)
Mandarynka cudownie[emoji8] ściskam Cie mocno i zabieram troszkę pozytywnej energii !
reklama
Podziel się: