Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem po wizycie. Dzieci rosną chociaż jest różnica między nimi jeden ma 80 g a drugi 106g. Wstawilabym zdjęcia ale nie wiem jak. Muszę jutro zrobić powiew moczu bo mam dużo bakterii chociaż codziennie pije okropnie kwaśny sok z żurawiny.
Hess PIS może teraz wszystko jest poza prawem niestety i hakby to inna partia uczyniła to byloby wielkie poroszenie ale PISiory sa prawi i sprawiedliwi haha
Najki najważniejsze że masz termin ustalony te dwa tygodnie szybko zleca zobaczysz jak bedziesz wysoka bete oglądać
Hej dziewczyny
A więc byłam dziś ponowić betę i wynik dzisiejszy to 268 :-) czyli jest narastająco (a to 14dpt) uffff...
Więc nie pozostaje mi nic innego jak wysłać każdej z was fluidy ciążowe, muszę częściej tu pisać by was zarazić
Trzymam więc kciukole za wasze upragnione dwie kreski:-), choć ja do dziś jeszcze nie zrobiłam sikańca
Przy okazji kucia zrobiłam sobie jeszcze TSH i glukozę, bo od ponad miesiąca biorę Euthyrox.
I tak glukoza w normie ale za to TSH lekko powyżej normy 4,32
Pisałam do lekarza i kazał od jutra zwiększyć dawkę do dwóch tabletek. Powinnam się martwić?
Teraz to następny krok to wizyta u lekarza 16 grudnia, ciekawa jestem czy coś już zobaczymy.