reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziwne. (Hessiaczku a propos Twojego postu) Chyba w dalszym ciągu każda klinika ma swoje widzimisię :eek:
"Badanie cytologiczne i USG piersi nie starsze niż roczne;"
Ja NIGDY nie miałam badanych piersi...a o cytologię pielęgniarka pytała. Powiedziałam, że ostatnia jest z marca/kwietnia i powiedziała, że trzeba powtórzyć, a przecież rok nie minął (?)

Monia obyś się nie rozregulowała. Ja też się obawiałam kiedy @ przyjdzie i czy normalnie. Nie było źle..zwykle cykl około 28 teraz 31. Kciuki kochana:*

reklama
Miłego dnia Wam wszystkim [emoji173]️ja dzis zaczynam dzien numer 3 ;) jajniki mnie kłują raz prawy raz lewy ... Dziwne nigdy nie miałam takich kłuć ... Ale teraz pewnie wszystko wyolbrzymiam
X3 ;p

Nie no wiadomka ze poczekam :) juz mi chyba nadzieja przeszla... czekam do @, nastepny cykl tez pojade na clo a od stycznia ivf <jupi>
&&& :) Nadzieja jest zawsze :)

najki, a widzisz, jak ja podchodziłam komercyjnie to nikt nie zwracał uwagi na cytologię :p za pierwszym razem czy bardzo dawno była robiona, była ok. roku, za drugim już nikt nie pytał ;p Usg piersi toż to szok;p ale w sumie dobrze, bo na tych naszych zastrzyczkach, tableteczkach często był zapis, że jakieś cholerstwa piersi są przeciwskazaniem do brania itp..
No oby, ja tez zawsze ok 28 dzisiaj 34 :(

Mo a wiec byl w toalecie i zaczely sie plamienia...czyli mozna mnie wykreslic :( do niedzieli sie rozkręci... juz nawet nie mam sily płakać ;(

Akurat dzis mija 6 lat :(

jeera, no i niech to będzie zwieńczenie tych 6-ciu, ciężkich lat.. :) Życzę z całego serca, żeby to był właśnie prezent na 6-tą rocznicę.. ostatnia @ :))))
Oj tak znam to, ja też już nie mam siły płakać.. robi się tylko tak niedobrze od tego wszystkiego, ale płakać już nie ma czym..

Wiem ze to glupie, ale kiedys z mezem bylismy u wróża... to bylo jakos w styczniu 2013 i z odgadywaniem przeszłości szlo mu super i jezeli przyszlosc tez odgadl to 2016 to nasz rok :)

Najki - to chyba faktycznie każdy sobie rzepkę skrobie, bo mnie się lekarka pytała o cytologie i usg piersi, powiedziałam, że mam z marca br i było to ok.

Anika11 - szukałam jakiejś oficjalnej strony, ale nie znalazłam, a to jest z artykułu o in vitro, tylko strony nie pamiętam.

Kochana,uszy do góry,od stycznia wychodzi słońce, nie takie miałyśmy ustalenia???błagam nie wpadaj znowu w doła.niestety nasze przeczucia są silniejsze niż nadzieja którą sobie same robimy ,pomimo ro sluchamy bardziej nadzieji niz naszego 6 zmysłu.tule cie mocno.

reklama
Mamuśki bliźniaków powiedzcie jaka miałyście pierwsza betę przy bliźniakach ? Moja siostra wlasnie zaciążyła ;) 5 dniowe 2 blastusie , dzis 8 dzien i sprawdzana BeTa która wyniosła dzis 42. Myślicie ze mogą byc bliźniaki ?

Do góry