reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ewa651 nie ważne czy blada druga kreska czy nie. Ważne ze jest. Ja tez miałam blada druga a byłam w ciąży.
Hess trzymam kciuki a krew możne być po punkcji, ja tez trochę plamiłam. W końcu coś tam ci majstrowali z jajnikami...

reklama
Ewa651 nie ważne czy blada druga kreska czy nie. Ważne ze jest. Ja tez miałam blada druga a byłam w ciąży.
Hess trzymam kciuki a krew możne być po punkcji, ja tez trochę plamiłam. W końcu coś tam ci majstrowali z jajnikami...
Tak tylko przez 2 dni miałam takie wyraźne a dzisiaj juz takie nie są
Niestety na betę dopiero w sobotę

Ewa zrób betę prywatnie ja tez nigdy nie czekam na termin podany w klinice tylko sama robie to jest bardziej wiarygodne niż testy.

Hess to pewnie nic groźnego nie może być inaczej, czekam na relacje z wizyty.

Ale na teście jest napisane ze nawet blada kreseczka oznacza ciąże. Badz spokojna. A jak się bardzo martwisz to zrób tak jak mówią dziewczyny idź na bete i się okaże. Ja bym tak zrobiła. Te dwa dni nerw nie są ci wskazane w błogosławionym stanie.

Ale na teście jest napisane ze nawet blada kreseczka oznacza ciąże. Badz spokojna. A jak się bardzo martwisz to zrób tak jak mówią dziewczyny idź na bete i się okaże. Ja bym tak zrobiła. Te dwa dni nerw nie są ci wskazane w błogosławionym stanie.
Tak tylko myślałam ze jakbeta przyrasta go i kreseczki są lepsze test tej samej firmy
Ale nic szkoda gdybać
A wszystkie Was przepraszam ale po pięciu poronieniach każdy sygnał jest jakaś obawa wczoraj kulo mnie w prawym boku dziś ok ale lekko boli brzuch jak na okres

Ewa, idź prywatnie na betę, będzie jasne. Szkoda na zapas się stresować! Głową do góry!

Magda, jak dziś z plamieniem? U mnie niewielkie po nocy. Pewnie coś tam się ostalo po działaniach ulubionych narzędzi. Brzuch lekko cmi.

reklama
Do góry