Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteśmy w takiej samej sytuacjiEwa ja też nikomu nie mówiłam. Rodzice ciągle pytają kiedy będą wnuki, a dzieciate kuzynki odkładają dla nas ubranka....
Jestem w tym tylko z mężem. tzn wiedzą dwie koleżanki ale ostatnio kontakt osłabł, także wsparcia raczej nie mam. Dlatego całe dnie siedzę na forum. Wy jesteście moim wsparciem![]()
Moi myślą podobnie ze to dzieci chore sie rodzą ze mordująJak już byłam w ciąży przyjechał do nas mój ojciec i weszliśmy na temat tego rzadowego in vitro a on powiedział, że tak mało dzieci urodzili się z tego a to takie drogie to dobrze, że to wycofują i zacząl bredzić coś o mordowaniu zarodkow to z tej wściekłości sie poryczalam i mu powiedzialam, że nie byłabym teraz w ciąży gdy nie to in vitro. Potem jak rozmawialiśmy to się okazało, że on nic o in vitro nie wiedział i opierał swoje zdanie tylko o jakąś propagandę Pis-owską
Tylko ci zazdrościć ze rozumiejaA u mnie wiedzą wszyscyI powiem, że bardzo mi to pomogło
kachna, masakra.. szkoda słów.. Właśnie tak robią ludziom wodę z mózgu...