WhisperedHope
Aktywna w BB
Mamy jeszcze dwa mroziaki, ale z 6 doby, ale boję się, że i one niej wystarczą…Bardzo mi przykro, ciężej pogodzić się z porażką, jak masz świadomość, że coś w końcu zaskoczyło
Macie jeszcze zarodki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mamy jeszcze dwa mroziaki, ale z 6 doby, ale boję się, że i one niej wystarczą…Bardzo mi przykro, ciężej pogodzić się z porażką, jak masz świadomość, że coś w końcu zaskoczyło
Macie jeszcze zarodki?
Przed tym transferem trzecim mówiłam, że w czerwcu zrobię sobie przerwę, ale teraz chciałabym już działać … od poniedziałku czekam na informacje od lekarza co dalej, bo miał przemyśleć co ze mną dalejBardzo mi przykro, myślę że to jest zdecydowanie trudniejsze niż jak jest po prostu negatywny teststajesz dalej do walki? Jeśli potrzebujesz się wygadać to śmiało tu do nas pisz.
A z 6 doby to gorzej niż z 5?... Pytam bo się nie znam a też mam i trochę mnie to zaintrygowałoMamy jeszcze dwa mroziaki, ale z 6 doby, ale boję się, że i one niej wystarczą…
I jak i jak?!jeszcze się toczędziś kończę 39 tydzień
jak nic nie ruszy to 19 maja mam się stawić do szpitala i 20 maja wyciągamy bobasa
![]()
a zrobił synek lekkiego psikusa i w niedzielę w nocy pojawiły mi się skurcze takie co 2,5 minutyI jak i jak?!![]()
Gratulacje!a zrobił synek lekkiego psikusa i w niedzielę w nocy pojawiły mi się skurcze takie co 2,5 minutyprzyjęli mnie, byłam na porodówce ale potem akcja umarła
i finalnie wczoraj o 10:09 przez CC pojawił się na świecie Grześ
4240g i 59 cm
Duży człowiek ze sporym apetytem i bardzo donośnym głosemoczywiście najwspanialszy
tulimy się i karmimy
![]()
To jest temat morze… szkoda tych straconych lat.Ehhh no az ciężko to czytac... masakra.. niby tyle sie o tym mówi a jednak dalej słaba diagnostyka i leczenie