• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Bardzo mi przykro, myślę że to jest zdecydowanie trudniejsze niż jak jest po prostu negatywny test :( stajesz dalej do walki? Jeśli potrzebujesz się wygadać to śmiało tu do nas pisz.
Przed tym transferem trzecim mówiłam, że w czerwcu zrobię sobie przerwę, ale teraz chciałabym już działać … od poniedziałku czekam na informacje od lekarza co dalej, bo miał przemyśleć co ze mną dalej

a zrobił synek lekkiego psikusa i w niedzielę w nocy pojawiły mi się skurcze takie co 2,5 minuty😅 przyjęli mnie, byłam na porodówce ale potem akcja umarła 😬 i finalnie wczoraj o 10:09 przez CC pojawił się na świecie Grześ 🥰 4240g i 59 cm
Duży człowiek ze sporym apetytem i bardzo donośnym głosem 😂 oczywiście najwspanialszy 🥰 tulimy się i karmimy ☺️

a zrobił synek lekkiego psikusa i w niedzielę w nocy pojawiły mi się skurcze takie co 2,5 minuty😅 przyjęli mnie, byłam na porodówce ale potem akcja umarła 😬 i finalnie wczoraj o 10:09 przez CC pojawił się na świecie Grześ 🥰 4240g i 59 cm
Duży człowiek ze sporym apetytem i bardzo donośnym głosem 😂 oczywiście najwspanialszy 🥰 tulimy się i karmimy ☺️
Gratulacje! ❤️ Zdrówka dla Was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry