reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak się czujesz Aniolkowa? :) dokuczaja dolegliwości ?

Ja nie mam żadnych dolegliwości ciążowych oprócz boli jak na @ co kilka dni. Czasem mnie gdzieś tam szarpnie mdłość na myśl o jakims jedzeniu, ale ogólnie żadnych mdłości, senności czy bolących piersi. Apetyt mam taki, ze tylko bym jadła, a,e za duzo nie dam rady. Kompletnie nie czuje sie w ciazy. Mam czasem słabszy dzień, że szybciej sie męczę, ale to nic wielkiego. (Do 6 tyg byłam tak słaba, ze nie mogłam wyjsć na schody czy cokolwiek zrobić w kuchni). Chyba za te wszystkie problemy w poprzednich ciążach teraz mi los wynagradza :wink: albo ruszą dolegliwości ze zdwojoną siła w ostatnim trymestrze :wink:

A ty jak sie czujesz?

Ja nie mam żadnych dolegliwości ciążowych oprócz boli jak na @ co kilka dni. Czasem mnie gdzieś tam szarpnie mdłość na myśl o jakims jedzeniu, ale ogólnie żadnych mdłości, senności czy bolących piersi. Apetyt mam taki, ze tylko bym jadła, a,e za duzo nie dam rady. Kompletnie nie czuje sie w ciazy. Mam czasem słabszy dzień, że szybciej sie męczę, ale to nic wielkiego. (Do 6 tyg byłam tak słaba, ze nie mogłam wyjsć na schody czy cokolwiek zrobić w kuchni). Chyba za te wszystkie problemy w poprzednich ciążach teraz mi los wynagradza :wink: albo ruszą dolegliwości ze zdwojoną siła w ostatnim trymestrze :wink:

A ty jak sie czujesz?
Martwię się bardzo. Strasznie bym chciała usłyszeć serduszko. To jest moje największe marzenie. Boli mnie głowa, czyści mnie, mam tysiąc kiepskich myśli na minutę na zmianę z euforia.... To tak w skrócie :D

Madzionga rozumiem że się martwisz, to zupełnie normalne. Postaraj się jednak zrelaksować, gadaj sobie do brzuszka, oglądaj komedie, jak dasz rade to może jakaś dobra książka - czas ci szybciej zleci do usg i trochę odciagniesz myśli. Uwierz że się uda! Kciuki na tym forum działają cuda

Hess z jednej strony czas szybko leci sle pamietam ciąże wcpeireszym trymestrze od usg do usg :) po 18 tygodniu miałam tylko dwa razy w pl raz tutaj a tsk to polozna słuchała tętna i rodzinny zaglądał usg ale tskie prawdziwe to 3rsxy i spoko ale ns poczatku to czekanie było ciagle :)

reklama
Dziewczyny od 2 dni mam swędzenie intymne a jestem 5 dzień po transferze 5 dniowych blastek,stosuję pimafucin bo mam go w domu,trochę pomaga cz taka infekcja nie zaszkodzi moim kropeczkom?biorę luteinę 3x100

Do góry