aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Tu naprawdę sie dzieją CUDA!!
Nic juz mnie nie zdziwi
Nic juz mnie nie zdziwi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak się czujesz Aniolkowa?Tu naprawdę sie dzieją CUDA!!
Nic juz mnie nie zdziwi![]()
Jak się czujesz Aniolkowa?dokuczaja dolegliwości ?
albo ruszą dolegliwości ze zdwojoną siła w ostatnim trymestrze 
Martwię się bardzo. Strasznie bym chciała usłyszeć serduszko. To jest moje największe marzenie. Boli mnie głowa, czyści mnie, mam tysiąc kiepskich myśli na minutę na zmianę z euforia.... To tak w skrócieJa nie mam żadnych dolegliwości ciążowych oprócz boli jak na @ co kilka dni. Czasem mnie gdzieś tam szarpnie mdłość na myśl o jakims jedzeniu, ale ogólnie żadnych mdłości, senności czy bolących piersi. Apetyt mam taki, ze tylko bym jadła, a,e za duzo nie dam rady. Kompletnie nie czuje sie w ciazy. Mam czasem słabszy dzień, że szybciej sie męczę, ale to nic wielkiego. (Do 6 tyg byłam tak słaba, ze nie mogłam wyjsć na schody czy cokolwiek zrobić w kuchni). Chyba za te wszystkie problemy w poprzednich ciążach teraz mi los wynagradzaalbo ruszą dolegliwości ze zdwojoną siła w ostatnim trymestrze
A ty jak sie czujesz?
Mi też nie kazano zbadać prog...,w Krakowie takie praktykiPytam, bo mi nikt nie powiedział, żebym zbadala...![]()