reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzionga to mnie zmartwilas tym usgJa mam z tyłu głowy ze może coś pójść nie tak i nie będzie mojej fasolki ale staram się myśleć pozytywnie.U Ciebie też będzie dobrze,zobaczysz
co do zaparc. ...ten kefir ze śliwkami polecam ale nie jednocześnie! Trawienie regulują jabłka, jogurty (activia ),orzechy,czerwona i zielona herbata☺

No i oczywiście pełnoziarniste pieczywo, płatki owsiane, kasze....siemie lniane tez reguluje super trawienie ale akurat ja za nim nie przepadam

Madzionga to mnie zmartwilas tym usgJa mam z tyłu głowy ze może coś pójść nie tak i nie będzie mojej fasolki ale staram się myśleć pozytywnie.U Ciebie też będzie dobrze,zobaczysz
co do zaparc. ...ten kefir ze śliwkami polecam ale nie jednocześnie! Trawienie regulują jabłka, jogurty (activia ),orzechy,czerwona i zielona herbata☺
Będzie dobrze wszystko !!!!!!! :)

zlapalam zasieg to pisze:)

hejka Walentynki:-)

anika, strasznie sie ciesze,ze jest serducho!!! Gratulacje:)!

najki, super,ze udalo ci sie umowic na histero:):)

Emi, urocza walemtynka:)))

Bety, kciuki za Ciebie, oby sie udalo!

Ja jutro mykam do Krakowa po plan na moje dwa male Smoki :)......

Mozecie jutro odnalezc i wrzucic kalendarz, bo chyba duzo sie dzieje z tego co pamietam:) ja nie dam rady przez komorke. Buziaki:)

reklama
Do góry