annemarie
Fanka BB :)
http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-t...tek-z-dziecmi.-Zobacz-uklad-na-VIDEO-00018521
Dziewczyny ,znalazlam nas w internecie

Dziewczyny ,znalazlam nas w internecie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to super brzmiKarta ciazy załozona)
hejMadzionga ile bet robiłaś? i który to twój dpt?
Dzisiaj 6dpt 5 dniowych blastek,rano zrobiłam sikacza bo mam dzisiaj urodziny więc byłby fajny prezent choć to wcześnie i wyszedł cień cienia,nie wiem czy to widzę czy mam urojenia ale troche się cieszę.......
gratulujęDziewczyny, wybaczcie, ze dopiero teraz...
Kropek ma maleńkie pikające serduszko i jest ślicznynie posłuchalismy, ale widzielismy ten pulsujący punkcik, który bardzo nas rozczulił
krwiak się zmiejszył i lekko zmienił położenie, Kropek mocniej zakotwiczony. Nadal lezenie plackiem, ale zagrozenie zdecydowanie mniejsze niż ostatnio. Krwiak ładnie się wchłania i gdyby nie on, to zdaniem lekarki byłoby idelanie. Z leków niektórych powoli schodzimy, a dodano witaminę D. Karta ciazy załozona
)
Wybaczcie, ze tylko o sobie....
Annemarie "serca mam dwa")
Anika, a mogłabyś mi napisać który to twój dpt? Bo nie mogę znaleźć, a chciałabym wiedziec kiedy widać serduszkogratulujęodpoczywaj i dbaj o Was
![]()
właśnie ja idę jeszcze w 14dpt (poniedziałek )i zastanawiam się czy nie iść jeszcze pod koniec tygodnia. ...a jak się czujesz?hejrobiłam trzy bety: w 9,11 i 13dpt. jutro myślałam zeby iść znowu (to będzie 15dpt), ale mąż ma dosyć i mówi, że skoro ładnie przyrasta, to żebym dała sobie spokój już
![]()