reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj 6dpt 5 dniowych blastek,rano zrobiłam sikacza bo mam dzisiaj urodziny więc byłby fajny prezent choć to wcześnie i wyszedł cień cienia,nie wiem czy to widzę czy mam urojenia ale troche się cieszę.......

Limonko, wszytskiego najlepszego :))) i niech się spełni najwaznijesze zycznie urodzinowe!

Bety, trzymam kciuki!!!! cuda się zdarzają! dlaczego Tobie miałby się taki nie zdarzyc, hm? ;)

Kwiatuszek, ogromnie jestem ciekawa, co tam się w Tobie skrywa:) przed Tobą długie dni oczekiwania, ale pozytywne myslenie i spokój na bank zaowocują czyms pieknym! nie zapomiam o Twoich zarodkach &&&&

Dziewczyny, wybaczcie, ze dopiero teraz...

Kropek ma maleńkie pikające serduszko i jest śliczny :) nie posłuchalismy, ale widzielismy ten pulsujący punkcik, który bardzo nas rozczulił :) krwiak się zmiejszył i lekko zmienił położenie, Kropek mocniej zakotwiczony. Nadal lezenie plackiem, ale zagrozenie zdecydowanie mniejsze niż ostatnio. Krwiak ładnie się wchłania i gdyby nie on, to zdaniem lekarki byłoby idelanie. Z leków niektórych powoli schodzimy, a dodano witaminę D. Karta ciazy załozona :))

Wybaczcie, ze tylko o sobie....

Annemarie "serca mam dwa" :))
gratuluję :) odpoczywaj i dbaj o Was :)

Bety trzymam kciuki za przyrost bety [emoji110][emoji110][emoji110]

Anika twój kropek juz sie rozprawi krwiakiem [emoji6]

Kwiatuszek beta ładnie urosła i oby rosla tak pieknie dalej [emoji110]

A ja juz tak sie uzależniłam od forum ,ze co chwile zaglądam czy jest nowy wpis[emoji5]

hej :) robiłam trzy bety: w 9,11 i 13dpt. jutro myślałam zeby iść znowu (to będzie 15dpt), ale mąż ma dosyć i mówi, że skoro ładnie przyrasta, to żebym dała sobie spokój już :p
właśnie ja idę jeszcze w 14dpt (poniedziałek )i zastanawiam się czy nie iść jeszcze pod koniec tygodnia. ...a jak się czujesz?

reklama
Do góry