Edenlayn
Fanka BB :)
Witam Was dziewczynyi.
NIEBAJKA trzymam Kciuki , , myślałam często o Tobie czy już masz swoje dziecię przy sobie a to jednak dopiero dziś hihi.  Ja ze względu znów na przestępna datę,  modlę się aby mnie dziś właśnie nie  wzięło hihi
  a to jednak dopiero dziś hihi.  Ja ze względu znów na przestępna datę,  modlę się aby mnie dziś właśnie nie  wzięło hihi 
Kachna kochana zmartwilo mnie co pisałaś o szyjce Trzymam szczególnie za Ciebie   kciuki i żeby udało  się to szystko powstrzymac.  Znam doskonale ten strach ale musisz wierzyć ze wytrwasz chociaż do 32 tyg a przede wszystkim nie  możesz się denerwować,  choć wiem  że to strasznie  trudne.  Też wiele lez wylalam z obawy  o wczesny poród i o zdrowie dzieci.  Ale silnie wierzylam że dotrwamy.  Najpierw 26 tydz,  później 28, 32,34 i się udało .  Tobie też życzę tego z całego serca. A jest  to możliwe  bo  wiem  że dziewczyny z większym rozwarciem  do trwaly do bezpiecznych tyg.  Czekam na wieści co U Was  na bieżąco.
  Trzymam szczególnie za Ciebie   kciuki i żeby udało  się to szystko powstrzymac.  Znam doskonale ten strach ale musisz wierzyć ze wytrwasz chociaż do 32 tyg a przede wszystkim nie  możesz się denerwować,  choć wiem  że to strasznie  trudne.  Też wiele lez wylalam z obawy  o wczesny poród i o zdrowie dzieci.  Ale silnie wierzylam że dotrwamy.  Najpierw 26 tydz,  później 28, 32,34 i się udało .  Tobie też życzę tego z całego serca. A jest  to możliwe  bo  wiem  że dziewczyny z większym rozwarciem  do trwaly do bezpiecznych tyg.  Czekam na wieści co U Was  na bieżąco.
ONA zyczę Ci super przyrostu
Anne Tobie aby szybko oddzwonili i nie musiała tyle czeka, bo swoje już wyczekalas
Monia Tobie jutro z kolei cudownych i dorodnych jajek .  Niech Kraków w końcu Tobie  też przyniesie zasluzone szczescie.
.  Niech Kraków w końcu Tobie  też przyniesie zasluzone szczescie.

NIEBAJKA trzymam Kciuki , , myślałam często o Tobie czy już masz swoje dziecię przy sobie
Kachna kochana zmartwilo mnie co pisałaś o szyjce
ONA zyczę Ci super przyrostu
Anne Tobie aby szybko oddzwonili i nie musiała tyle czeka, bo swoje już wyczekalas
Monia Tobie jutro z kolei cudownych i dorodnych jajek

Ostatnia edycja: 

ale czad!
 ale czad!