Gratuluję ! ! ! :-)Dziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Najpierw zrobilam ten z czuloscia 25 patrze nic sie nie pojawia, to od rrazu ten lepszy, i na jednym i drugim pojawila sie ddruga kreska. Tylko ze na tym czulszym jest bardziej widoczna :-) :-) :-)
reklama
Przed ostatnią punkcja pytalam lekarkę, u nas bylo 4 dniDziewczyny a jak jest z tym oddawaniem nasienia? Ile dni musi byc post zeby nie byl za dlugi i za krotki?
W ktorym dniu cyklu moze byc punkcja?
Mam krotki protokol z antagonista( cetrotide czy jakos tak)
anika11
Fanka BB :)
Agatek, beta będzie formalnością 
Westaice, czasem wiele czynników jest jakby przeciwko, a na przekór wszystkiemu się udaje. I z własnego doświadczenia wiem, ze im większy kołowrotek i zawirowania, tym większe zaskoczenie. Tego Ci życzę
Annę, Pani ewidentnie miejsca pomyliła, niech już lepiej w tej recepcji siedzi. Mniej krzywdy wyrzadzi. Nawet nie będę tego komentować, bo co to są? Cieszę się, że jej przygadalas! Spadła z tego swojego piedestału i może innego hobby sobie poszuka..... coby odreagować...
Westaice, czasem wiele czynników jest jakby przeciwko, a na przekór wszystkiemu się udaje. I z własnego doświadczenia wiem, ze im większy kołowrotek i zawirowania, tym większe zaskoczenie. Tego Ci życzę
Annę, Pani ewidentnie miejsca pomyliła, niech już lepiej w tej recepcji siedzi. Mniej krzywdy wyrzadzi. Nawet nie będę tego komentować, bo co to są? Cieszę się, że jej przygadalas! Spadła z tego swojego piedestału i może innego hobby sobie poszuka..... coby odreagować...
Oby moja droga, oby :-)Agatek, beta będzie formalnością
onadlaniego30
No i bombaDziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Najpierw zrobilam ten z czuloscia 25 patrze nic sie nie pojawia, to od rrazu ten lepszy, i na jednym i drugim pojawila sie ddruga kreska. Tylko ze na tym czulszym jest bardziej widoczna :-) :-) :-)
Ewa651
Agatek to cudowna chwila i niech Twoja radość trwa bez końcaDziewczyny udalo sie!!!! Zrobilam dwa testy, na tym czulym 10 mam dwie grubiutkie kreski. Jestem przeszczesliwa.
Gratuluję
agatek28
Laski zrobiłam 3 test i też pozytywny. W zasadzie to się nie wybieram na betę, 3 testy nie mogą kłamać
Zresztą pytałam lekarza czy po sikańcach mam robić betę, mówił, ze nie ma potrzeby
Ps. w tym pre teście jest kreska, słaba ale jest
bardziej widoczna na żywo niż na zdjęciu
Ps. w tym pre teście jest kreska, słaba ale jest
Załączniki
reklama
Podziel się: