reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, a jak ja miałam trzy mrozaczki i dwa są teraz ze mną, to ja muszę płacić za tego trzeciego na zimowisku ?????? Kurde, żeby mi go nie zabili, bo chciałam po niego wrócić... Wiecie jak to jest w rządowym programie ? Miałam taki chaos w głowie po tym ostatnim transferze, że nawet nie zapytałam.
Aha, i któraś pytała o samopoczucie po transferze i punkcji. Ja po jednym i po drugim czułam się tak, jakby mnie walec rozjechal. Naprawdę. Także to chyba indywidualna kwestia każdego organizmu...

Dziewczyny a jak u Was wygląda sprawa z pracą . Idziecie/ jesteście na l4 od razu po transferze czy po punkcji czy kiedy beta pozytywna?
Ja po punkcji pracuje. Po transferze lekarz nalega na l4. Nie będę się opierać :-) :)
Wy dopiero po transferze bierzecie leki? Ja od punkcji mam cały zestaw. Prolutex luteina progynova i gonapeptyl po transferze.

Ewunka chce być z nami cały czas, tak sądzę :) Oj przydało by mi się to słoneczko, bo u mnie strasznie zimno się zrobiło aż z domu nie chce się ruszać :(

reklama
Do góry