Ewunka
Fanka BB :)
A jak nie zapłacisz hihihiznów musisz zapłacićtylko już chyba 400 na rok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak nie zapłacisz hihihiznów musisz zapłacićtylko już chyba 400 na rok
W sumie nic mi nie dolega ALEDziekuje to mnie uspokoilas troche, przyznam jednak ze z progesteronem czulabym sie pewniej.
Madziaga jak sie czujesz? Mnie wymioty wgniataja w ziemie.
To moj dziewiaty tydzien.Takie konkretne wymioty pojawily sie tydzien temu.Jak jeszcze tydzien to chyba zejde z tego swiata, od nich nie mam przery nawet w nocy, to juz moja kolejna nic z miska albo w laziece, przy wc.A który to Twój tydzień?
W Hiszpani identyczny schemat mają i duuuuzo dzieci z tego także spokojnie v wiedzą co robiąDziewczyny od czego zalezy przymowanie lekow pontransferze?Ja bralam progesteton od transferu do drugiej bety czyli okolo 2 tygodni.W miedzy czasie dostalam zastrzyk pregnylu na pidobno lepsze zagniezdzenie.Po tych dwuch tygodniach lekarz z kliniki odstawil mi progesteron i nie biore nic do tej pory, az sie zastanawiam czy to normalna praktyka, czy nie zalezy im na utrzymaniu tyvh powstalych ciaz?Bo jak ciaza poleci to najczesciej ludzie staraja sie dalej do skutku.Czy ktoras z was nic nie bierze po dwoch tygodniach po transferze?
Nie mam pojęcia, w sumie nawet się nie zastanawiałam i nie pytałam co jeśli nie zapłaceA jak nie zapłacisz hihihi
BiedaczekTo moj dziewiaty tydzien.Takie konkretne wymioty pojawily sie tydzien temu.Jak jeszcze tydzien to chyba zejde z tego swiata, od nich nie mam przery nawet w nocy, to juz moja kolejna nic z miska albo w laziece, przy wc.
Pewnie przechodzą do adopcji albo do experymentu.Nie mam pojęcia, w sumie nawet się nie zastanawiałam i nie pytałam co jeśli nie zapłace
Nie mam pojęcia, w sumie nawet się nie zastanawiałam i nie pytałam co jeśli nie zapłace