reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rachciachciach - piękny wynik, marzenie, w zyciu tyle nie wychodowalam. Powodzenia, niech ja zabierają i niech sie zapładniają:)

Weistace - czekam na wieści:) kciuki:)

Ja dziś planuje odebrać moje wyniki z cytomegalii, lekarka mo mówiła żebym dopiero na wizycie odebrała, ale tak sie denerwuje ze nie wyrobie. Jak sie okaże ze mam to świństwo świeże to załamka:(

Rachciachciach - piękny wynik, marzenie, w zyciu tyle nie wychodowalam. Powodzenia, niech ja zabierają i niech sie zapładniają:)

Ja dziś planuje odebrać moje wyniki z cytomegalii, lekarka mo mówiła żebym dopiero na wizycie odebrała, ale tak sie denerwuje ze nie wyrobie. Jak sie okaże ze mam to świństwo świeże to załamka:(
Megi nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze :) Trzymam kciuki, żebyś nie miała tego świństwa świeżego

Megi nic Ci nie pokaże! Będzie ok! Negatyw jak nic :-)

Du** u mnie.
Dzwonili i dowiedziałam się tyle, że nic.
Trafiłam na średnio fajna panią.
Powiedziała mi tylko, że jutro transfer i zaproponowała embroyglue.
Na pytanie co z zarodkami powiedziała, że dzisiaj 4 doba i jeszcze nic nie widać i jutro się dowiemy. Serio???
Zdenerwowalam się.
Mieli mi też powiedzieć jak mam się do transferu przygotować i NIC. Chciałam zadać to pytanie to pani się rozlaczyla.... :-(

reklama
Do góry