Rachciachciach
Zaciekawiona BB
A jak wygladalo to ilościowo na poglądach usg. ? Ile zniosłas jaj. ? Bo gdzieś to przeoczyłam![]()
Na usg niby 17. Jak bedzie wiecej niz 15 to bede sie cieszyc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak wygladalo to ilościowo na poglądach usg. ? Ile zniosłas jaj. ? Bo gdzieś to przeoczyłam![]()
Ale obrodzilas !!!!!! SuperNa usg niby 17. Jak bedzie wiecej niz 15 to bede sie cieszyc.
powoli się rozkręca, na razie lekkie plamienia, ale jest szansa, że dzis jeszcze zadzwonie i umówie się na wizyteEwelin i jest @?
Megi nie denerwuj się, będzie wszystko dobrzeRachciachciach - piękny wynik, marzenie, w zyciu tyle nie wychodowalam. Powodzenia, niech ja zabierają i niech sie zapładniają
Weistace - czekam na wieścikciuki
Ja dziś planuje odebrać moje wyniki z cytomegalii, lekarka mo mówiła żebym dopiero na wizycie odebrała, ale tak sie denerwuje ze nie wyrobie. Jak sie okaże ze mam to świństwo świeże to załamka![]()
Ale jaja. ..... hihihiNa usg niby 17. Jak bedzie wiecej niz 15 to bede sie cieszyc.
Megi nic Ci nie pokaże! Będzie ok! Negatyw jak nic :-)Rachciachciach - piękny wynik, marzenie, w zyciu tyle nie wychodowalam. Powodzenia, niech ja zabierają i niech sie zapładniają
Weistace - czekam na wieścikciuki
Ja dziś planuje odebrać moje wyniki z cytomegalii, lekarka mo mówiła żebym dopiero na wizycie odebrała, ale tak sie denerwuje ze nie wyrobie. Jak sie okaże ze mam to świństwo świeże to załamka![]()