reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

nie odmowi mi bo nie ma prawa,ratowalam jego corke caly zeszly rok z rak anoreksji,wiec mam go troche w kieszeni;)
zreszta jest cholernie ludzkim szefem,wiec pewno ja ,mam wieksze opory zeby to powiedziec ,niz on zeby wklepac w komputer.
O tyle dobrze. Ja mam korposzefowa. Bycie ludzkim to jakaś anomalie dla niej. Zresztą jak dla całej reszty szefostwa :)

reklama
Kachna gratuluję bobaskow napisz jak się czujesz jak będziesz mogła i jak to się stało że w takim tempie poszło;)

Annemarie suuuuper wiesci teraz czekamy na Twoją betę może nawet zaczniemy podobnie;)

Aniołkowamama pewnie niesamowite odczucie poczuć swojego dzidziusia.

Anika twój brzusio płata Ci figle hihi;)
Dziewczyny po 8 h pracy ciężko was nadrobić więc przepraszam jak coś popiendrolilam;)

Witaj Buterfly ja jestem w podobnej sytuacji do Twojej też mam długi protokół i zaczęłam antyki 2 dni temu. Dziewczyny tutaj naprawdę są świetne i można liczyć na fachową pomoc i wsparcie żeby nie oszaleć że swoimi myślami więc zostań tu z nami a czas oczekiwania Ci szybko zleci tak jak mnie;)

Dziewczyny, u mnie dzisiaj 2700 estradiol. Jeden wielki pęcherzyk przodownik 21mm, ok. 10 szt 16mm i cała masa mniejszych. Jutro wizyta i kończymy stymulację. Przez tego jednego wielkoluda musimy kończyć stymulkę, szkoda, że te 16mm nie zdążą dorosnąć. Już chyba się przyzwyczajam do myśli, że u mnie może być tylko jeden zarodek ( tak jak przy dwóch poprzednich stymulacjach )

Dziewczyny, u mnie dzisiaj 2700 estradiol. Jeden wielki pęcherzyk przodownik 21mm, ok. 10 szt 16mm i cała masa mniejszych. Jutro wizyta i kończymy stymulację. Przez tego jednego wielkoluda musimy kończyć stymulkę, szkoda, że te 16mm nie zdążą dorosnąć. Już chyba się przyzwyczajam do myśli, że u mnie może być tylko jeden zarodek ( tak jak przy dwóch poprzednich stymulacjach )
Masz wysoki estradiol,ktory wskazuje na wiecej niz 1 dojrzaly.na usg nie da sie zawsze wszystkiego zmierzyc,nie trac nadzieji.

Rada na spokojnie. Tak naprawdę dopiero przy punkcji się dowiesz ile jest.

Dziendoberek :)
Falka kciukasy żeby wszystko ok było i startuj kobieto z crio ! No niech się teraz Twój dr popisze :)
Ewelin serio, serio strusich jajec ! :) niech już Ci zbierają i transfer robią :)
Madzionga obyś się już kobietko uspokoiła po wizycie bo będzie wszystko ok :*
Foote :*
I w sz ystkim razem i każdej z osobna miłego dnia :*

reklama
Dzień dobry :)
Właśnie szykuje się na wyjazd, pewnie jak dojadę to będę marudzić.
Ciekawi mnie w takim razie jakie mu urosły przez te 2 dni. Już się stresuje masakra jakas. Będzie co ma być :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Do góry