reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
aniolkowa.mama - fajnie, że u Was wszystko ok. Płeć nie jest najważniejsza, tylko zdrowie. A zawsze można pokupować neutralne ciuszki, nie trzeba od razu ubierać na niebiesko czy różowo (różowy bleee) :D
My akurat płeć znamy, bo chcieliśmy wiedzieć, ale taka niespodzianka przy porodzie też fajna rzecz.

Ewelin - po ciuchy już gratuluję, beta teraz to już tylko formalność :)

Tego się nie spodziewałam, ze wejdę na forum po kilku godzinach a tu rozmowa o złych siekańcach, a za chwile fotka z pozytywem :D
Ewelin gratulacje, beta na pewno jest formalnością, wiec juz na spokojnie możesz poczekać do piątku. My z dziewczynami testującymi na dniach nadal w tym napięciu:)

Natula ja ostatnio przy becie 50 na teście nie zobaczylam drugiej kreski, wiec twoj test jeszcze niczego nie przesadza. Wierzę w jutrzejszy wynik z krwi:*

Najki, po tamtej akcji bolowej minęło, a od wczoraj znowu coś, więc napisałam do lekarki. Zobaczymy. Teraz jest mi lepiej i byłabym bardzo zdziwiona, gdyby coś mi w tym moczi wyszło, bo nigdy nie miałam problemów. Ale też nigdy nie byłam w ciąży "tak zaawansowanej", więc co ja tam wiem ;)

Wspolczuje Wam dziewczyny tych dolegliwości dolegliwości w czasie stymulacji. Ja naprawdę przeszłam to bezproblemowo. Za to transfery mam długie i bardzo bolesne,więc jakas rownowaga jest zachowana ;)

Marzeń, martwi mnie to, ze tak mało wiary w Tobie jest :( uśmiechnij się, proszę!

Ewa, poszalalas! Trzymam kciuki za właściwe przyrosty!:)

Bety, teraz już nic nie zrobisz. Musimy wierzyć, ze Kropwek się pięknie zadomowil już i nawet pomyłki pomyłki lekach mi niestraszne ;)

Dziewczyny serio. Wy w 6 czy 7 czy nawet 10 dpt nie będziecie mieć objawów, które świadczą o ciazy lub o jej braku. Nie nakrecajcie się niepotrzebnie ;)

Westi ma racje! Ja bym w życiu nie pomyślała, ze jestem w ciąży, gdyby nie to, ze byłam po crio i zrobilam bete. Naprawdę na tym etapie żadne objawy nie są objawami. Na dwoje babka wrozyla - czy boli, czy nie boli ciąża być może!
Głowa do góry i spokojnie czekamy na bety:)

Westi ma racje! Ja bym w życiu nie pomyślała, ze jestem w ciąży, gdyby nie to, ze byłam po crio i zrobilam bete. Naprawdę na tym etapie żadne objawy nie są objawami. Na dwoje babka wrozyla - czy boli, czy nie boli ciąża być może!
Głowa do góry i spokojnie czekamy na bety:)
Westi niby masz racje ale ciało to jedno a głowa to drugie :)

Anika to czekamy na wieści, co doktorka odpisze! No i oby Ci to minęło kochana :*
Co do dolegliwości, przy stymulacji, to absolutnie nie narzekam. To było nieprzyjemne, ale do zniesienia. Z resztą i ja i pewnie większość dziewczyn tutaj zniesie wiele, dla upragnionego malucha :)
Ja to nawet te zastrzyki polubiłam. Cieszę się, że udało mi się jeszcze załapać na II próbę z refundacją i każdy ten zastrzyk przybliża mnie do celu...
:)

Monia zapomniałam spytać, jak tam z tymi dokumentami? Ogarnęłaś komplet? Jak to dalej wygląda? Kiedy jakieś spotkanie? Ośrodek z Wrocławia? Milion pytań, sorry :p

reklama
Anika tos mnie nastraszyla tymi bolesnymi transferami:(
Wczoraj wszystkie zapewnialy ze transfery nie bola, a dzis czytam Twoj post i zaczynam sie bac:(
Transfer wyglada moze tak jak inseminacja?
Bo mialam jedna iui.

Do góry