reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rada gratulacje :*
Marzen bardzo mi przykro :(((
Megi jeszcze jest szansa, tak jak dziewczyny pisały nawet z troszkę słabszych zarodków może być piękna dzidzia :* a co do bliźniaków to ja bym chciała ale napewno bym nie donosiła ciąży :(
Strawbelka ja biorę luteinę 2*2 oraz duphaston 3 tabletki dziennie, ale mi lekarz mówił ze absolutnie nie można sobie samemu zmieniać dawek bo może to mieć wpływ na cała procedurę

Dziewczyny a tak swoją droga to długo przyjmowalysvie luteinę dopochwowo? Ja mam juz trochę dość bo co chwile muszę ganiać do kibelka
Ale przeciez wiecej progesteronu chyba nie zaszkodzi bo w czym ma zaszkodzic?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Rada gratulacje :*
Marzen bardzo mi przykro :(((
Megi jeszcze jest szansa, tak jak dziewczyny pisały nawet z troszkę słabszych zarodków może być piękna dzidzia :* a co do bliźniaków to ja bym chciała ale napewno bym nie donosiła ciąży :(
Strawbelka ja biorę luteinę 2*2 oraz duphaston 3 tabletki dziennie, ale mi lekarz mówił ze absolutnie nie można sobie samemu zmieniać dawek bo może to mieć wpływ na cała procedurę

Dziewczyny a tak swoją droga to długo przyjmowalysvie luteinę dopochwowo? Ja mam juz trochę dość bo co chwile muszę ganiać do kibelka

Dlaczego bys nie donosiła?

A ja chyba zaczynam przeżywać powtórkę z rozrywki, blada druga kreska i coraz silniejsze bóle brzucha. Łykam magnez, wzialam nospe a brzuch naprawde mocno zaczyna boleć:(

Spróbuj nie stresować sie, łykaj i spokojnie na razie.

Ja mam Crinone i biorę tylko raz dziennie to dawka 90mg czystego progesteronu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dwa razy biorę.

Annemarie dzięki juz sie właśnie dołączyłam, jutro napewno coś uzupełnię :)
Megi mam duże ryzyko gestozy, w ogóle lekarz mi bardzo odradzał kolejna ciąże, musiałam podpisywać jakieś papiery przed in vitro ze wiem o ryzyku :/ przy bliźniakach pewnie bym doszła do połowy ciąży i dostała to cholerstwo a wtedy można jedynie rozwiązać ciąże :/

reklama
Do góry