reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
Wróciłam do Was po miesięcznej przeszło nieobecności Pamiętacie 8 marca zrobiłam bete po 1 in vitro wyszła negatywna załamałam się totalnie wyrzuciłam wszystkie leki poddałam się ale kolejna miesiączka nie pojawiła się do dnia dzisiejszego Wczoraj robiłam betę wyszła 1966 i lekarz potwierdził że jest ciąża :)
Rewelacja a czemu decydowaliście sie na in vitro napisz. Dajesz nam nadzieje ze wszystko moze sie zdazyc

reklama
Westi to ja źle piszę dziś :p Nie ma ładu i składu :p M chce dopiero poznać wynik w sobotę jak goście wyjadą. A ja juz zaczynam beczeć sama nie wiem jaki powód. Chyba zaczynam się załamywać powoli :(

Ja bardzo chciałam 2 zarodki ale mężowi przypomnieli sie znajomi z USA, którzy maja czworaczki :) po podaniu 2 zarodków :)... Ogień! I z Panią ginekolog i embriolog zadecydowali o tym, ze dostanę jeden... Zostały 3 jeszcze, z czego 2 zostały zamrożone ;) i powiem Wam, ze teraz nie żałuje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry