reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja musze mieć plan i kontrolę. Tyle. Reszta jakoś leci.
Myślę, że cała procedura uczy pokory. Nigdy ni miałam nic do ivf. Ale nie dotyczyło mnie to, to nie wnikalam. Dopiero 3 lata temu zaczęłam czytać publikacje, artykuły, fora. I zrozumiałam jak wielkim problemem jest niepłodność. Z czym to się je i ile osób choruje.

reklama
natula ,na podstawie amh i fsh nie mozna tak do konca powiedziec ,ze problem tylko z jednej strony,moze byc z obydwu.
mozna zrobic jeszcze milion badan ,mysle ze zanim zrobimy ci tu pranie mozgu,porozmwiaj lekarzem.Przewaznie tak jest,ze odczekuja do 3 razy i potem ztaczynaja TEZ myslec ,co powinno sie jeszcze zbadac.
Tylko ciężko z tym moim lekarzem się rozmawia. Sam nic nie mówi, a ja nawet nie wiem o co zapytać. Przy transferze wcale się do mnie nie odezwał :/ nawet musiałam poprosić o recepty, bo nie zapytał czy mam leki :( Takie lekceważące podejście :/

Tylko ciężko z tym moim lekarzem się rozmawia. Sam nic nie mówi, a ja nawet nie wiem o co zapytać. Przy transferze wcale się do mnie nie odezwał :/ nawet musiałam poprosić o recepty, bo nie zapytał czy mam leki :( Takie lekceważące podejście :/

to kopnij go w de i przypomnij ,ze to on na waszej tragedii zarabia pieniadze ,a nie na odwrot.

Ciekawe co mi jutro powie. Zabierzemy naszego mrozaczka. A jeśli się nie uda to musimy się zastanowić nad zmianą kliniki, bo Białystok jest za daleko. Polecacie jakąś klinikę w Poznaniu?

reklama
Do góry