reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jestem. Przepraszam że dopiero teraz do was ale dopiero się polozylam. Byłam u doktora p
Czekałam 3 h brałam.co chwilę nospe i jak tylko weszlam powiedziała że boli mnie chyba brzuch ale kręgosłup napewno czuje od południa. Dotknął brzuch i powiedział że macica jest twarda dlatego czuje kręgosłup. Zadzwonił na oddział i niestety nie dało rady
Jitro na siłę mam iść na izbę i mówić.ze boli nawet jak nie boli i mam do niego dzwonić. Miałam usg przez powłoki brzuszne żeby sprawdzić co z maluszkami na szczęście ok. Jutro je zobaczę na.zdjeciach mam nadzieję. Pytał co robiłam ostatnio
...mówię że wczoraj sorztaalam od 7 rano do 12 no i powiedział że przesadzilam... Ze jednak przy bliźniakach to mam leżeć i pachnieć. Nie wiedziałam :( każdy powtarza z e Ciąża to nie choroba żeby uważać ale nie aż tak a jednak aż tak...oby mnie przyjęli bo muszr jechać 50 km do szpitala.
Kochana nasza oszczędzaj się a maluszki napewno buszuja w brzuszku;))
Musimy razem trzymac mocno kciuki za Was ja mówię że będzie dobrze;) musi być

reklama
Jestem. Przepraszam że dopiero teraz do was ale dopiero się polozylam. Byłam u doktora p
Czekałam 3 h brałam.co chwilę nospe i jak tylko weszlam powiedziała że boli mnie chyba brzuch ale kręgosłup napewno czuje od południa. Dotknął brzuch i powiedział że macica jest twarda dlatego czuje kręgosłup. Zadzwonił na oddział i niestety nie dało rady
Jitro na siłę mam iść na izbę i mówić.ze boli nawet jak nie boli i mam do niego dzwonić. Miałam usg przez powłoki brzuszne żeby sprawdzić co z maluszkami na szczęście ok. Jutro je zobaczę na.zdjeciach mam nadzieję. Pytał co robiłam ostatnio
...mówię że wczoraj sorztaalam od 7 rano do 12 no i powiedział że przesadzilam... Ze jednak przy bliźniakach to mam leżeć i pachnieć. Nie wiedziałam :( każdy powtarza z e Ciąża to nie choroba żeby uważać ale nie aż tak a jednak aż tak...oby mnie przyjęli bo muszr jechać 50 km do szpitala.
To poszalalas kochana z tym sprzataniem

Więcej się namotalam niż nasprzatalm ale to wystarczyło :(
Bedzie dobrze kochana a przez miesiac popros rodzicow zeby ci troszke ogarneli :) a pozniej m nie bedzie mial wyjscia po powrocie :)
Odpoczywaj przez te 9 miesiecy bo pozniej sie jeszcze napracujesz

A nie mialas problemow z kregoslupem przed ciaza

Bedzie dobrze kochana a przez miesiac popros rodzicow zeby ci troszke ogarneli :) a pozniej m nie bedzie mial wyjscia po powrocie :)
Odpoczywaj przez te 9 miesiecy bo pozniej sie jeszcze napracujesz

A nie mialas problemow z kregoslupem przed ciaza
Tylko orzed okresem go czułam przy skurczach. Ten sam ból co teraz. Chcę usnac ale chyba nie ma szans. Czuję caly czas ból jak na @ ale co 2-5 minut i mię jest on ostry a raczej tępy. Kregoskup non stop nie wiem czy brać znów nospe? Wzięłam od 15 siedem tabletek ostatnie 4 od 20

Więcej się namotalam niż nasprzatalm ale to wystarczyło :(
Nie zganiaj na sprzątanie leniu :p porostu dużo czekania dużo stresu jeszcze ciocia. ..... nerwy nerwy i brzuch spuchl o_O
Mam nadzieje ze długo Cię tam trzymać nie będą bo wszystkie badania git malina będą.
PS. Nie dają tam pierogów na obiad :-p

reklama
Tylko orzed okresem go czułam przy skurczach. Ten sam ból co teraz. Chcę usnac ale chyba nie ma szans. Czuję caly czas ból jak na @ ale co 2-5 minut i mię jest on ostry a raczej tępy. Kregoskup non stop nie wiem czy brać znów nospe? Wzięłam od 15 siedem tabletek ostatnie 4 od 20
To jedz na szpital bo ze stresu zejdziesz na zawał.
Nie jedz juz nosy . Ty masz chyba tyłozgiecie. ?

Do góry