reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czas największa zmora... ja poprosiłam o 1 dzień zwolnienia lekarskiego. 3mam kciuki że tel będzie lada dzień :) a Enrique to fajny Gość;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No fajny,fajny ale już dawno nie słuchałam ;)
Tez się zatanawialam nad l4 ale chyba bym zwariowała w domu :( juz o 7brano byłam w biurze :) miejsca sobie w domu znaleźć nie mogę ...
Myslalam zeby zostawic sobie L4 na po transferze.
Mam nadzieje,ze będzie ok.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej babolki
Beata mnie chyba z tydzien brzuch bolal, szczegolnie jak chodziłam, mialas przekute jajniki wiec trudno zeby nie bolalo, musi sie wygoic wszystko ;)
Dziewczyny wiem, ze ten temat był poruszany milion razy na forum, ale zastanawiam sie czy isc jutro na bete, to bedzie 7 dpt blaski nacinanej. Mam silne przeczucie, ze sie nie udało, chce to w sumie tylko potwierdzic :(
Nie jest za wcześnie? Może coś się dzieje,co w badaniu nie wyjdzie i niepotrzebnie się zamartwiasz. ..
Z tego co mówił mi lekarz to najwcześniej po 10-12 dniach...

No fajny,fajny ale już dawno nie słuchałam ;)
Tez się zatanawialam nad l4 ale chyba bym zwariowała w domu :( juz o 7brano byłam w biurze :) miejsca sobie w domu znaleźć nie mogę ...
Myslalam zeby zostawic sobie L4 na po transferze.
Mam nadzieje,ze będzie ok.

Na pewno będzie okej :) nie ma innej opcji . Poza tym wiem co czujesz ze znalezieniem sobie miejsca :( Dla mnie najgorszy jest czas po transferze.. mam napęd na przód mogłaby biec do przodu w nieznanym kierunku. Tyle emocji jest z tym związanych ze kto tego nie przeżył i nie będzie przeżywał to nie zrozumie tego .

Paracetamol 3 × 1
I wszystkie domowe sposoby syropy z cebuli czosnek natka pietruszki mleko z miodem .
Mnie po punkcji coś bolało ale znośnie takie tam czasem lekkie skurcze na dole ale bez żadnej tabletki przeżyłam . Bardziej bolał mnie żołądek po narkozie.
Dzięki :) dziś już zaliczyłam gorąca herbatę z miodem i cytryna ;)

Na pewno będzie okej :) nie ma innej opcji . Poza tym wiem co czujesz ze znalezieniem sobie miejsca :( Dla mnie najgorszy jest czas po transferze.. mam napęd na przód mogłaby biec do przodu w nieznanym kierunku. Tyle emocji jest z tym związanych ze kto tego nie przeżył i nie będzie przeżywał to nie zrozumie tego .

Jak u mnie będzie ok to transfer będę miała jutro po południu lub w sobotę. Najdalej w poniedziałek. ..
Przecież to oszalec można :(
Dlatego wolałam przyjść do pracy, słuchawki w uszy,niech mi Enrique śpiewa ;) a ja zatopie się w swoich projektach i nie będę myślała :)
Ile miałaś juz prób?

Dzięki :) dziś już zaliczyłam gorąca herbatę z miodem i cytryna ;)

Mój mąż zawsze mawia,że nic tak nie stawia na nogi jak gorace mleko z masłem i miodem...brrr
Ale ponoć tez bardzo dobry jest syrop z cebuli ( kroisz w kostkę cebulę, posypać cukrem i zostawić na noc aż puści soki i następnego dnia można już pić).

Jak u mnie będzie ok to transfer będę miała jutro po południu lub w sobotę. Najdalej w poniedziałek. ..
Przecież to oszalec można :(
Dlatego wolałam przyjść do pracy, słuchawki w uszy,niech mi Enrique śpiewa ;) a ja zatopie się w swoich projektach i nie będę myślała :)
Ile miałaś juz prób?

Enrique na pewno wyspiewa tak że będzie pozytywna wiadomość;) ja miałam pierwszy transfer dwóch zarodków... poprosiłam o wszystkie techniki in vitro. Poszłam na całość. Bo za 2 razem może być różnie.
Wiem że natura płata figle i może być różnie no ale..

Mam nadzieje ze nas poinformujesz kiedy będzie ten dzień żebyśmy 3maly kciuki ;)

Mój mąż zawsze mawia,że nic tak nie stawia na nogi jak gorace mleko z masłem i miodem...brrr
Ale ponoć tez bardzo dobry jest syrop z cebuli ( kroisz w kostkę cebulę, posypać cukrem i zostawić na noc aż puści soki i następnego dnia można już pić).

Dzięki za wskazówki :) czyli wszystko z babcinej apteki

Trzymamy ✊✊✊ za dzisiejsze wizyty i punkcje :)
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziagi

23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89 -wizyta u gin prowadzacego ciążę

27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie
28:Nikaaa- wizyta u gin prowadzącej ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29:husann -wizyta w klinice