gosia321
Fanka BB :)
ProszeGosiu dziekuje za wpisanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ProszeGosiu dziekuje za wpisanie
Za ok 3 tyg mam wizytę u swojego gin to musze go zapytać.Nie . Ja mam tylko pcos . Brałam przy każdym transferze. Przy tym udanym brałam największa dawkę z tego co pamiętam. I az do 12 tc stopniowo mi lekarz zmniejszał dawkę .
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję żeby nie zapeszyc[emoji14]Za ok 3 tyg mam wizytę u swojego gin to musze go zapytać.
Tymczasem życzę udanego rozwiązania
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa jakby to nie byl jakis problem to opisz mi w skrocie twoja historie leczenia. Tez mam pco i to ze jestes w ciazy tknelo we mnie nadziejeNie . Ja mam tylko pcos . Brałam przy każdym transferze. Przy tym udanym brałam największa dawkę z tego co pamiętam. I az do 12 tc stopniowo mi lekarz zmniejszał dawkę .
Nikka u ciebie w klinice norma byl ten encorton ?Nie . Ja mam tylko pcos . Brałam przy każdym transferze. Przy tym udanym brałam największa dawkę z tego co pamiętam. I az do 12 tc stopniowo mi lekarz zmniejszał dawkę .
Musze to napisac...cudownie ogarniasz i dajesz sobie rade z naszym kalendarzem...Narazie zostawiam wtorek![]()
Kochana ja mam pcos a mój mąż słabe parametry nasienia. Przy stymulacji wyprodukowalam 16 jajeczek. Pierwszy transfer świeżego zarodka to ciaza biochemiczna. Drugi transfer 2 blastek również ciąża biochemiczna. Ostatni transfer wczesna blastocysta najsłabszy zarodek i jest SzymekNikaaa jakby to nie byl jakis problem to opisz mi w skrocie twoja historie leczenia. Tez mam pco i to ze jestes w ciazy tknelo we mnie nadzieje
DziekujeMusze to napisac...cudownie ogarniasz i dajesz sobie rade z naszym kalendarzem...
Nie mam pojęcia. Ale dał mi lekarz za każdym razem. I za każdym razem beta rosła. Wiec coś w tym było . Ufam mu[emoji14]Nikka u ciebie w klinice norma byl ten encorton ?
Naprawde takie szczesliwe zakonczenia daja nadzieje :*Kochana ja mam pcos a mój mąż słabe parametry nasienia. Przy stymulacji wyprodukowalam 16 jajeczek. Pierwszy transfer świeżego zarodka to ciaza biochemiczna. Drugi transfer 2 blastek również ciąża biochemiczna. Ostatni transfer wczesna blastocysta najsłabszy zarodek i jest Szymek